Jana kolagen beauty u obliku prirodnog kolagena - Ordinacija.hr

Novosti

Jana kolagen beauty u obliku prirodnog kolagena

Foto: Shutterstock

Iako potraga za proizvodima koji brišu bore ima dugu povijest, posljednjih godina eliksir mladosti dobio je novo ime – kolagen. Najbolji rezultati, pokazala su istraživanja, postižu se kada je kolagen prethodno otopljen u tekućini, što dokazuje posljednji proizvod iz obitelji Jana voda – Jana kolagen beauty.

Ovaj inovativan proizvod na hrvatskom tržištu proizveden je na bazi prirodne mineralne vode Jana uz dodatak nježne arome ruže te voćnog udjela bez konzervansa i umjetnih boja. Jana kolagen beauty sadrži prirodni kolagen Verisol i  vitamin C, koji u kombinaciji pomažu u odgađanju znakova starenja i poboljšavaju elastičnost i čvrstoće kože. Kako?

Kolagen otopljen u vodi najlakše se apsorbira u tijelu te sustavno djeluje u dubinskim slojevima kože i povećava koncentraciju kolagena u krvnoj plazmi i tkivu kože, dok vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena te je neophodan za sintezu u organizmu.

Na ovaj način, umjesto privremenog poboljšanja stanja kože, postignuti rezultati značajniji su i dugotrajniji od djelovanja pripravaka koji se nanose na kožu, jer kolagen iz Jane kolagen beauty djeluje „iznutra prema van“.

Rezultati vidljivi nakon 4 tjedna

Dnevni unos samo jedne bočice Jane kolagen beauty – koja sadrži 2,5 g kolagena Verisol – rezultira vidljivim poboljšanjem elastičnosti i čvrstoće kože te smanjenjem bora, što je dokazano i kliničkim studijama. Kolagen Verisol njemačkog proizvođača Gelita odlikuje se iznimno kvalitetnim sastavom i karakteristikama  (hidroliziran, visoko pročišćen, prirodan, ne-alergen, lako probavljiv, s vitaminom C bez E brojeva)  te čini Janu kolagen beauty zdravijom alternativom ostalim bezalkoholnim napitcima. Dapače, za očekivane rezultate u izgledu kože savjetuje se redovita konzumacija dnevne doze bioaktivnog kolagena, dok se za postizanje najboljih rezultata preporuke kreću u smjeru svakodnevnog korištenja u razdoblju od 4 do 8 tjedana

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo