Jasmin proizvodi za njegu vaše kože - Ordinacija.hr

Novosti

Jasmin proizvodi za njegu vaše kože

Shutterstock

Upoznat ćemo vas s proizvodima Tosamine linije Jasmin bez kojih vaša kozmetička torbica nije potpuna. Svi ovi proizvodi izrađeni su od 100 % pamuka, dermatološki su testirani, vrlo mekani i nježni na dodir i primjereni za njegu osjetljive kože lica i tijela.

Jasmin blazinice vate double face

Čudesne, meke i nježne blazinice od 100% prvorazrednog pamuka, dermatološki su testirane, ne nadražuju kožu i pogodne su i za osjetljivu kožu. Jedna strana blazinice s velikim mekim crtama namijenjena je odstranjivanju šminke, dok je druga strana s manjim mekim crtama namijenjena nanošenju kozmetičkih sredstava. Preporučujemo ih za svakodnevnu njegu kože, za odstranjivanje šminke, a zbog svog sastava i oblika primjerene su i za njegu osjetljive dječje kože.

Jasmin blazinice vate sensitive maxi

Ove velike blazinice su mekane i nježne, upijajuće i ne nadražuju kožu. Dermatološki su testirane i primjerene za svakodnevnu njegu osjetljive kože. Blazinice su od 100% pamučne vate s utisnutim uzorkom i izrezane u obliku kvadrata te služe za odstranjivanje šminke, za njegu osjetljive kože lica i tijela, a također su primjerene za njegu nježne kože djeteta.

Jasmin kozmetičke vlažne maramice za čišćenje lica

S vitaminom E, bademovim uljem i ljekovitim bisabololom primjerene su za svakodnevno čišćenje kože lica, vrata i dekoltea. Meka površina maramice s utorima učinkovito odstranjuje šminku,  a primjerene su i za duboko čišćenje, osvježavanje, vlaženje i učvršćivanje kože. Nalaze se u priručnom pakiranju, primjerene su za putovanja i dermatološki su testirane.

Antibakterijske vlažne maramice Jasmin

Koriste se za čišćenje, pranje i dezinfekciju ruku, lica i tijela, primjerene su i za djecu. Koriste se na putovanju, u autu, na poslu, doma. U pakiranju se nalazi 15 komada.

Pamučne maramice Jasmin nature

Izrađene su od sto postotnog pamuka i vrlo su nježne za nos.  Jedine su na tržištu napravljene od sto posto pamuka, hipoalergene, upijajuće, meke i kompaktne. Mogu se koristiti za skidanje šminke, higijenu djeteta, čišćenje naočala, a neće se raspasti u perilici rublja ili sušilici.

I jedan mali podsjetnik – ne zaboravite liniju JASMIN SPORT! S dolaskom toplijih dana počinjemo se više kretati i baviti sportom. Kako biste se tijekom sportskih aktivnosti osjećali ugodno, bezbrižno i suho koristite JASMIN SPORT, prvi sportski uložak, napravljen od posebnog Tencel biosoft materijala koji ima izuzetnu moć upijanja i štiti kožu od iritacija. Ovi ulošci na prirodan način sprječavaju rast bakterija, mekani su i prilagodljivi te koži daju stalan osjećaj suhoće.

A kako biste spriječili vaginalne infekcije tijekom kupanja u bazenu ili moru, koristite tampone JASMIN SPORT AQUA koji upijaju menstrualnu krv i štite rodnicu od ulaska vode. Namijenjeni su svim ženama koje žele sigurnost i zaštitu od mogućih infekcija, koriste se kao zaštita kad žena nema menstruaciju, ali i tijekom same menstruacije, jedino se u tom slučaju tampon treba zamijeniti odmah nakon kupanja.

Više na: www.tosama.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo