Novosti

Jednim „shareom“ videa pomognite oboljelima od raka dojke

U Hrvatskoj godišnje od raka dojke oboli gotovo 2.700 žena, što ukazuje na zabrinjavajuću činjenicu da će svakoj desetoj ženi u našoj zemlji tijekom života biti dijagnosticirana ova vrsta karcinoma.

Iako je stopa izlječenja iznimno visoka u slučajevima ranog otkrivanja i pravodobnog liječenja, te unatoč suvremenim metodama liječenja, u Hrvatskoj svake godine premine više od tisuću žena koje uđu u četvrti stadij bolesti. Udruga „Sve za nju“ želi poseban naglasak staviti na žene s metastatskim karcinomom i potrebu osiguranja najbolje medicinske i psihološke skrbi posebno za njih i njihove obitelji.

Veliki utjecaj na izlječenje, odnosno poboljšanje stanja, ima i pravilna prehrana, stoga se Podravka odlučila uključiti edukacijom o pravilnoj prehrani oboljelih od raka. Zajedno s Ivanom Dečakom iz benda Vatra poziva vas da podijelite ovaj video koji se nalazi na dnu članka te proširite svijest o važnosti prevencije raka dojke, a za svaki like i sharePodravka će donirati sredstva za edukaciju o pravilnoj prehrani oboljelih. 

Napominjemo da je potrebno podijeliti spomenuti YouTube video, ne sam članak.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo