Novosti

Još malo do 14. Dječjeg sajma

Od stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica, kozmetike i pelena, pa do odjeće, obuće, igračaka i zabavno-edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja, degustacija i darova, Dječji sajam nudi za svakog po nešto

Još samo nekoliko dana dijeli nas od početka najveselijeg i najzabavnijeg događaja za djecu i roditelje u regiji, koji se već šestu godinu u proljeće održava u Rijeci. 14. Dječji sajam i održat će se 24. i 25. svibnja u Tower centru Rijeka.

Od stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica, kozmetike i pelena, pa do odjeće, obuće, igračaka i zabavno-edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja, degustacija i darova, Dječji sajam nudi za svakog po nešto. Bez obzira da li ste veliki ili mali sajam će vas svojim mnogobrojnim veselim sadržajima podsjetiti kako je lijepo i najljepše na svijetu biti dijete.

Dječji sajam

Za mališane smo i ove godine pripremili nastupe klauna, oslikavanje lica, mnogobrojne maskote, zabavne igre pod pokroviteljstvom Dukata, Raucha, Mede Štede i generalnog sponzora Hippa. Za roditelje su tu posebni sajamski popuste, ali i vrlo maštovite i zabavne igre poput tradicionlanog “Natjecanja tata u prematanju beba by Violeta”.

Radno vrijeme sajma je u subotu i nedjelju, 24. i 25. svibnja od 9.30 sati do 19.30 sati.

Ulaz na sajam je besplatan!

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati na internetskoj stranici Dječji sajam.com.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo