Novosti

Kako izgleda program zdravog mršavljenja

U potrazi za mršavijim, zategnutijim tijelom bez celulita znanje je neprocjenjiv alat. Što više znamo o vašem organizmu, bolje ćemo znati propisati ispravan program tretmana kako biste postigli najbolje rezultate.

Program zdravog mršavljenje u Beauty centru Božica uključuje:

  • Mjerenje bazalnog metabolizma, koji ste tip građe, mjerenje postotka masne i mišićne mase
  • Mjerenje dnevnog unosa kalorija, savjetovanje o prehrani koja je napravljena u suradnji s četiri nutricionista

Oxifat s dodatkom infrasaune i kromoterapije

Najdjelotvornija profesionalna metoda za otklanjanje lokalnih naslaga te za mršavljenje i učvršćivanje tijela. Tretman koji eliminira masne naslage na željenim dijelovima tijela i vraća mišićni tonus, a 60 minuta na aparatu je kao da ste pretrčali 20 km ili napravili 400 trbušnjaka. Pojačava bazalni metabolizam te sklonost debljanju mijenja u sklonost mršavljenju. Pozitivno djelovanje osjeća se dugo nakon tretmana s vidljivim i trajnim rezultatima.

Opis tretmana

Oxifat je najdjelotvornija profesionalna metoda za otklanjanje lokalnih naslaga te za mršavljenje i učvršćivanje tijela.  Svaka od 12 elektroda koje se stavljaju na određena hvatišta mišića, dok opušteno ležite,električnim impulsima stimulira mišiće, a istovremeno infracrvenim zrakama otapa masne stanice od kojih nastaju salo i celulit.

INTRADERMA

Intraderma je tretman koji trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je nadimak – nekirurški lifting . Koža postaje napetija, elastičnija, glađa i ljepšeg izgleda te djeluje na sve tipove i stanja celulita. Već nakon prvog tretmana vidi se promjena.

Opis tretmana

Intraderma je doista odličan aparat za učvršćenje kože i rješavanje celulita. S tretmanom rješavamo korijen problema, a ne simptom. S toplinom prodiremo do zadnjih slojeva kože, gdje su prirodno smješteni kolagen i elastin. Toplina zatim utječe na njihovo skupljanje, uslijed čega dolazi do prirodnog zatezanje.Termalni učinak tehnologije potiče mehanizam obnove stanica te djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući izgled kože, ton i svjetlinu kože lica. Povećana temperatura djeluje na masne stanice celulita te stimulira prokrvljenost područja, čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari za oporavak. Još jedna prednost pojačanog krvotoka je pojačani limfni protok, što pomaže u otklanjaju toksina i štetnih tvari.

4 limfne drenaže

Dogovorite besplatne konzultacije u Beauty centru Božica i pružite svojem tijelu i licu samo najbolje, jer ono to zaslužuje. Svi programi za lice i tijelo sniženi su 40 %.

Ponuda vrijedi do 20.srpnja samo uz najavu na broj telefona 01 29 111 2 8 ili www.bc-bozica.com facebook i Instegram Beauty centar Božica Av. Dubrava 9.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo