Novosti

Kako odgovoriti na zahtjeve današnjice i pri tome brinuti o sebi?

Foto: Shutterstock

U današnje vrijeme ubrzanog ritma lako stvaramo nezdrave navike, koje su put u lošiju efikasnost na poslu, nezdrav izgled i općenito nezadovoljstvo sobom.

Kako bi se izbjegli gore navedeni problemi često nam je potreban poticaj. Stoga su Mirna Trumbetaš i Sanda Puljiz Vidović odlučile pokrenuti jedinstven program u obliku interaktivnih radionica koje se bave temema nošenja sa stresom, učenja kako bolje organizirati radni dan, brinuti o sebi i pripremiti zdrav obrok.

Kako izgleda program?

Seminar povezuje dva stručna područja koja obuhvaćaju nutricionizam i psihologiju.

Na svakom seminaru nutricionistica drži radionicu pripreme zdrave hrane, dok psihologinja polaznike uvodi u načine na koje se mogu brinuti o sebi. Odgovorit će na pitanja poput kako se pravilno hraniti uz nedostatak vremena, kako u žurbi pripremiti zdravi obrok, kako brinuti o sebi u stresnim situacijama, kako ubaciti sportske aktivnosti u ionako pretrpani raspored te kako se motivirati. I to su samo neka od pitanja koja muče mnoge od nas.

Odgovore na ova pitanja možete saznati svaki drugi utorak u mjesecu od 16. veljače 2016. godine. Seminar “Nahranite tijelo i um” će se održavati od 17 do 20 sati u Miele Centru Zagreb, Buzinski prilaz 32.

Sanda Puljiz Vidović je psihologinja koja je pohađala brojne edukacije i seminare na temu stresa, komunikacije i upravljanja emocijama. Nastupa u medijima, piše članke, a urednica je i koautorica triju priručnika za stručnjake i za roditelje. Vodi i komunikacijske treninge. Mirna Trumbetaš je dipl. ing. nutricionizma, a piše za portale i dnevne novine. Aktivno vodi radionice pravilne prehrane za djecu i za odrasle.

Seminar je predviđen za 8 polaznika stoga rezervirajte svoje mjesto još danas. Za sve informacije i predbilježbe možete voditeljice seminara kontaktirati putem maila: mirna.trumbetas@gmail.com ili spuljiz@xnet.hr, ili na brojeve: 098/139-0278 ili 091/763-2803.

Foto: Shutterstock

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo