Novosti

Kinder Joy of moving Tennis Trophy se vratio!

shutterstock

Turnir nastavlja rasti i predano širiti vrijednosti osobnog rasta, integracije i fair play-a, a s ciljem približavanja novih generacija kulturi kretanja.

Kinder Joy of moving Tennis Trophy koji se ove godine održava u šestom međunarodnom izdanju, nastao je 2006. godine prema ideji bivše prvakinje Italije, profesionalne tenisačice Rite Grande, u suradnji s Kinder Joy of moving i podršku nacionalnih teniskih saveza.

Ove godine na Turniru sudjeluju djevojčice i dječaci iz 12 zemalja, u dobi od 9 do 12 godina, a natjecat će se na brojnim teniskim terenima u svojim zemljama kako bi dobili priliku sudjelovati na Međunarodnom Masteru koji će, kao i prošle godine, biti održan u Rafa Nadal Akademiji – od 31. listopada do 3. studenog.

Turnir će uskoro početi u Hrvatskoj, Francuskoj, Monaku, Poljskoj, Rumunjskoj, na Malti, a po prvi put i Cape Verdeu. Natjecanja u Italiji, Bugarskoj, Mađarskoj, Austriji i Luksemburgu pak, već su započela.

Ovaj turnir je poseban i jedinstvenim po tome što se mečevi igraju bez sudaca, kako bi mladi tenisači dobili priliku zabaviti se na terenu i izvan njega i dati sve od sebe vodeći se prije svega visoko edukativnim kodeksom fair play-a.

Ali to nije sve!

U ovom natjecanju iskustvo teniske igre nadilazi samo nadmetanje, ono nadahnjuje i obogaćuje djecu i njihove obitelji uspomenama i znanjima koja će ponijeti u svoj svakodnevni život.

Zato je Kinder Joy of moving Tennis Trophy više od trofeja to je jedan radostan doživljaj!

Nezaboravni zajednički trenuci druženja obitelji i djece na ovom su Turniru od najveće važnosti, dapače, obitelji će aktivno i sudjelovati. Osim toga tu su i dani otvorenih vrata za sve zainteresirane, kao dodatna prilika za zabavu i približavanje tenisa onima koji još nisu imali priliku otkrijte ovaj sport.

Više od rezultata na terenima, fair play i prijateljstvo bit će zato prave zvijezde ovogodišnjeg izdanja Kinder Joy of moving Tennis Trophy.

Dodatne informacije o projektu dostupne su na OVDJE.

KINDER PODRŽAVA RADOSNO ODRASTANJE

kroz svoj projekt Social Responsibility: Kinder Joy of moving

Kinder Joy of moving je međunarodni projekt društvene odgovornosti Ferrero Grupe,

koji inspirira više od 2,5 milijuna djece i njihovih obitelji u 28 zemalja diljem svijeta na aktivnost, uživanje u kretanju i razvoj životnih vještina na privlačan i veseo način. U središtu ovog projekta stoji snažno uvjerenje da će pozitivan stav prema kretanju djece danas, učiniti bolje odrasle ljude sutra.

Kinder Joy of moving djeluje diljem svijeta te zajedno s istaknutim, kvalificiranim i stručnim partnerima, organizira i podržava programe tjelesnog odgoja u školama i izvan njih, sportska događanja za djecu te školska natjecanja s naglaskom na ideju da je kretanje prije svega radost za djecu.

Za više informacija posjetite službenu web stranicu.

Ordinacija.hr

Foto: shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo