Novosti

Koliko koštaju slušni aparati?

Preko 1000 slušnih aparata postoji na hrvatskom tržištu te je izrazito teško odrediti točnu cijenu.

U ovom trenutku raspon cijena kreće se od 2600 kn za osnovne slušne aparate do 20.000 za superiorne slušne aparate.

Ovdje ćemo prikazati osnovnu formulaciju cijena slušnih aparata. S time ćete dobiti jednostavan i brz pregled cijena kao i djelokrug pojedinačnih skupina slušnih pomagala. Za točnu informaciju javite nam se telefonski na 01/3013471 ili pošaljite e-mail na info@slusni-centar-pavlovic.hr. Rado ćemo Vas informirati i naći odgovarajuće slušno pomagalo za Vas.

Pregled: Cjenovne klase i funkcije

Razlikujemo tri cjenovne klase i HZZO pomagala. Gornja klasa, srednja klasa i bazna klasa. Svi slušni aparati iz ove tri klase garantiraju izvrstan zvuk i jasnoću govora. Ovisno o dodatnim funkcijama, varira i cijena.

Kako odabrati slušno pomagala i iz koje klase vam najbolje odgovara?

Postoje dva bitna čimbenika:

  • Životni stil: Ako njegujete aktivni životni stil te ste često među ljudima, s puno buke u prednosti je slušni aparat iz visoke klase. Pavlović superiorni slušni aparati prilagođavaju se automatski na slušnu situaciju te garantiraju maksimalnu diskreciju, to jest, skoro su pa nevidljivi. Iznimno su prikladni za poslovna i društvena zbivanja.
  • Ako preferirate umjeren i miran način života tada Vam odgovaraju slušna pomagala iz srednje do bazne klase kao što jesu Pavlović select ili panorama slušna pomagala.

Tehnološka razina: Želite li koristiti najnovije tehničke značajke kao što je telefoniranje preko bluetooth-a, izravan audio streaming ili upravljati slušnim aparatom putem Vašeg pametnog telefona, tada se preporučuje pomagalo iz visoke klase.

Sponzorirani sadržaj

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo