Krema ze ruke koja zaustavlja starenje i pomaže u održavanju hidratacije

SH 2001 Ureadin ES Feed 282

Čimbenici iz okoliša (sunce, vjetar, niske temperature) i ostali vanjski čimbenici (klor iz vode) čine kožu ranjivom, narušavaju njezinu prirodnu ravnotežu te ju intenzivno isušuju.

Hidratacija je vitalna za održavanje glatke, zdrave kože. Isdin Ureadin pruža svakodnevnu hidrataciju koja odgovara potrebama kože ruku.

Krema za ruke Ureadin Isdin: smanjuje gubitak vode i pomaže u održavanju optimalne razine hidratacije. Poboljšava kožnu barijeru i njenu fleksibilnost, a koenzim Q10: potiče sintezu kolagena. Ima antioksidativna svojstva, potiče obnavljanje stanica i djeluje protiv starenja kože.

Isdin je novi premium kozmetički brend na hrvatskom tržištu koji je već osvojio domaće kupce zahvaljujući inovativnim formulama u proizvodima za anti-age, ali i za zaštitu od sunca i preuranjenog starenja.

Ovaj vodeći španjolski dermatološki brand, izrazito poznat na području zaštite od sunca i anti age-a, osnovan 1975. Od 2000. godine širi se na međunarodna tržišta, prvo u zemlje španjolskog govornog područja, a od 2015. godine na ostala tržišta. Široka linija proizvoda obuhvaćazaštitu od sunca, anti age, zaštitu kose i noktiju, njegu akni, u trudnoću, intimnu njegu, njegu tijela, oralnu njegu, dječje proizvode, psorijazu, atopična kožu, infekcije i repelente.

Misija ISDIN-a je pomoći ljudima da imaju zdravu i lijepu kožu!Proizvodi ISDIN dostupni su u specijaliziranim prodavaonicama, ljekarnama i na web shopu Sophia.hr.

 Prati nas na Viber Public Chatu!