Kupi kalendar i podrži učenike-pacijente KBC-a Zageb - Ordinacija.hr

Novosti

Kupi kalendar i podrži učenike-pacijente KBC-a Zageb

I ove su godine učenici koji se liječe na dječjoj hematologiji i onkologiji u KBC Zagreb izradili kalendar za nadolazeću 2012. godinu.

kDjeca koja se liječe na odjelu pohađaju nastavu, odnosno učitelji im dolaze uz krevete i uče s njima kako ne bi bili previše u zaostatku s gradivom, kako bi im odvratili misli od terapije i kako bi se igrali i zabavljali! I tako je iz igre i zabave ove godine nastao kalendar koji je nedavno i tiskan!

Tema kalendar su Olimpijske igre, i svaki je mjesec posvećen jednom sportu i popraćen je likovnim radom jednog učenika/učenice i zanimljivim činjenicama o tom sportu.

Kupnjom kalendara ne dobivate samo predivan kalendar koji će vam uveseljavati 2012. nego činite i dobro djelo! Naime sav novac sakupljen prodajom kalendara ide isključivo za svrhe dječje hematologije i onkologije, odnosno kako bi se uljepšao i uredio odjel da bi se mališanima olakšao boravak tijekom liječenja.

Cijena je prava sitnica – 30 kn! Stoga ako želite kupiti kalendar/e (sebi ili nekome kao božićni poklon) javite se na mail da_kolaric@yahoo.de.

Kalendar u pdf obliku možete pogledati OVDJE

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo