Laserska korekcija vida – iskustvo i kvaliteta - Ordinacija.hr

Novosti

Laserska korekcija vida – iskustvo i kvaliteta

Laserska korekcija vida je zahvat koji mijenja život nabolje. To dobro znaju svi oni koji su se nakon dugogodisnjeg nošenja naočala i leća odlučili na ovaj način riješiti dioptrije, a njih je danas vise od 40 milijuna.

Pridružite se rođendanskom slavlju i iskoristite popust na sve metode laserske korekcije vida do 31.03.2015. Naručite se na 01 5625 450 ili na www.opticalexpress.hr.

Riječ je o zahvatu koji se prvi puta počeo raditi prije trideset I pet godina a do danas je toliko uznapredovao da se smatra najsigurnijim medicinskim zahvatom.

Laserom se na potpuno bezbolan način može korigirati dalekovidnost, kratkovidnost, astigmatizam te staračka dalekovidnost. U Optical Express centru, koji ove godine slavi deseti rođendan, vid možete korigirati suvremenim laserima posljednje generacije i prepustiti se u ruke vodećih hrvatskih oftalmologa.

Preciznost dostojna NASA astronauta!

Osnovan 2005. godine, kao dio VisuMeda , njemačkog lanca za lasersku korekciju vida, centar u Zagrebu među prvima je počeo raditi zahvate laserskog skidanja dioptrije. Danas, Optical Express Centar jedini u ovom dijelu Europe koristi CustomVue (wavefrontguided) tehnologiju za korekciju vida. Za izradu poklopca (što je prvi dio zahvata) koristi IntraLase tehnologiju (laser). U kombinaciji ova dva lasera cine platformu koju je, zbog izuzetne preciznosti i sigurnosti odobrila i NASA za korekciju vida astronauta. Riječ je o tehnologiji šeste generacije koja nudi prednosti nad laserima prošle generacije u smislu sigurnosti, preciznosti te na kraju i bolje kvalitete vida. Najveća prednost ove platforme je u potpuno individualnom pristupu gdje se osim kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma mogu riješiti i problemi vida povezani s noćnom vožnjom, odbljescima, razlivenim slikama i slično.

Više od dva milijuna laserskih korekcija!

Optical Express Centar dio je grupe koja ima ogromno iskustvo i znanje – preko dva milijuna zahvata laserske korekcije vida obavljeno je na nivou čitave grupe u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Njemačkoj i Hrvatskoj.

Stručnjaci zagrebačkog centra obrazuju se i napreduju u svakom segmentu, zbog čega je usluga na najvišoj mogućoj razini. Svaki oftalmolog Centra specijalist je u području refrakcijske kirurgije, a svake godine njihovo znanje provjerava Međunarodni savjetodavni odbor za medicinu (IMAB).

Zagrebački centar surađuje s vodećim hrvatskim oftalmolozima: dr. Deanom Šarićem, prof. dr. Zdravkom Mandićem, dr. Zdeslavom Vukasom te dr. Draženom Grgićem , nudeći svojim pacijentima iskustvo, znanje, ali i ugodu i opuštenost tijekom čitavog procesa. Od prvog pregleda pacijenata pa do njihovog osmijeha poslije uspješne korekcije!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo