Novosti

Legendarna predstava “Audicija” ponovno igra

Jedinstvena kazališna predstava osvaja posebnim humorom, a možete je pogledati već 19. 10. u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Legendarna “Audicija” vratila se na velika vrata, a možete je pogledati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, 19. studenoga 2015. To će ujedno biti i 40., jubilarno izvođenje predstave. Igrat će se i u većini drugih hrvatskih gradova, a turneja će trajati do lipnja 2016. godine. Osim Hrvatske, izvodit će se i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori te Srbiji, a, sudeći po rezervacijama, uživo će je gledati gotovo 100.000 gledatelja.

U ovih 30 godina “Audicija” je odigrana više od 3000 puta, uspjela je u kazalište privući sve slojeve gledateljstva, pogledalo ju je više od 2,000.000 ljudi u zemljama u okruženju, i po tome je nedostižna. Koliko je posebna, pokazuje i podatak da je publika s oduševljenjem u prosjeku prekida 70 puta.

“Audicija” je kombinacija različitih vrsta komedija, u kojoj su likovi – sa svojim strahovima, željom za uspjehom, snovima o glumačkoj karijeri, ali i zbunjenošću, naivnošću, strahom od realnosti i neuspjeha – karikirani do krajnjih granica. Takva kombinacija rezultira dvosatnom terapijom smijehom, koja ljudima izravnava bore na licima, liječi dušu i vraća nadu u bolje sutra.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo