Lječilište Bizovačke toplice i SB Akromion objedinjavanjem usluga podižu standard liječenja pacijenata - Ordinacija.hr

Novosti

Lječilište Bizovačke toplice i SB Akromion objedinjavanjem usluga podižu standard liječenja pacijenata

Vrhunski ortopedi Specijalne bolnice Akromion pridružit će se stručnjacima Lječilišta Bizovačke Toplice i pacijentima u novootvorenoj ambulanti Akromion.

Svakog drugog petka u mjesecu, pacijentima će osigurati usluge specijalističkih pregleda, davanja stručnih mišljenja i drugog mišljenja iz ortopedije i traumatologije.

Suradnju sa Specijalnom bolnicom Akromion pripremamo već neko vrijeme i izrazito smo zadovoljni što možemo reći da smo pazili na svaki detalj, te smo zajednički spremni ponuditi zdravstvene usluge našim pacijentima na potpuno novom nivou. Kombiniranjem usluga Lječilišta kroz rehabilitaciju i fizikalnu terapiju, liječenja oboljenja i ozljeda mišićno-koštanoga sustava, ortopedskih i posttraumatskih stanja, reumatskih bolesti, rehabilitaciju sportskih ozljeda i specijalističkih usluga ortopeda bolnice Akromion za naše pacijente – zaokružili smo proces koji oni prolaze. Maksimalno im time olakšavamo oporavak kroz dostupnost vrhunskih stručnjaka naših bolnica tijekom cijelog liječenja, gdje za njih osiguravamo rehabilitaciju u najmodernijem bolničkom objektu, a stručnjake dovodimo k pacijentima, ističe Sandra Mihaljević, ravnateljica Lječilišta Bizovačke toplice.

Pacijenti kojima je potreban operativni zahvat, svoj će proces ozdravljenja, nakon operacije u Specijalnoj bolnici Akromion – nastaviti na rehabilitaciji u Lječilištu Bizovačke toplice, središtu kontinentalnog i zdravstvenog turizma istočne Hrvatske.

Sve pacijente na rehabilitaciji očekuju tri liječnika specijalista fizijatrije i vrhunski obrazovan tim terapeuta: njih dvadeset i troje.

S obzirom na njihov broj i na uvjete koje pacijenti imaju u novoj zgradi lječilišta, koja je trenutno najmoderniji objekt bolničkog smještaja u Hrvatskoj, svakom je pacijentu omogućen individualan i integriran pristup.

Za pacijente Lječilišta osmišljen je, prvi put u Hrvatskoj i program preoperativne rehabilitacije kojim ih se priprema na što bržu i na što kvalitetniju rehabilitaciju nakon operativnih zahvata.

U novootvorenoj ambulanti Lječilišta Bizovačke toplice ortopedi dr. sc. Denis Tršek, dr. Damir Starčević i dr. Nenad Medančić bit će dostupni pacijentima s tegobama i bolestima lokomotornog sustava.

Stručnjaci Specijalne bolnice Akromion pružaju gotovo sve medicinske usluge s područja ortopedije i traumatologije. Artroskopski zahvati na ramenu, koljenu, kuku i gležnju te na laktu i šaci, ugradnja umjetnih zglobova kuka ili koljena, medicinski su zahvati koji su standard u Specijalnoj bolnici Akromion.

Rekonstruktivni zahvati na svim zglobovima, liječenje prijeloma te posljedica prijeloma (loše srasli prijelomi) samo su neki od zahvata koje izvodi tim ortopeda na čelu s prof. dr. sc. Nikolom Čičkom i prof. dr. sc. Miroslavom Hašplom, koji gotovo svakodnevno, uz redovnu kiruršku praksu, uspješno na teren vraćaju mnoge vrhunske sportaše iz zemlje i inozemstva.

Ovom za nas značajnom suradnjom, pacijentima ćemo osigurati kompletnu medicinsku uslugu, od pregleda, pripreme za operaciju i same operacije, do rehabilitacije uz nadzor fizioterapeuta i ortopeda. Cilj nam je objedinjavanjem timova stručnjaka Lječilišta Bizovačke toplice i Akromiona, na vrlo visokoj razini i u punom komforu, pacijentima pružiti najkvalitetniju medicinsku uslugu, ističe prof. dr. sc. Nikola Čičak, spec. ortoped, ravnatelj Specijalne bolnice Akromion.

Suradnjom srodnih subjekata stvara se dodana vrijednost poslovanju, ali se primarno podiže kvaliteta liječenja i dostupnost vrhunske medicinske usluge pacijentima iz zemlje i inozemstva.

Foto: Promo

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo