Novosti

Mala škola atletike

Atletika je bazični sport, kroz koji se uče i usavršavaju razni pokreti poput hodanja, trčanja, skakanja te bacanja, potrebni za zdravi razvoj svakog djeteta. Znanja i sposobnosti iz područja atletike dugoročno pozitivno utječu na svakodnevno funkcioniranje i brzu prilagodbu bilo kojem drugom sportu.

Atletski klub Pro Sport otvorio je vrata djeci svih uzrasta (od 4 do 15 godina) koja se žele baviti atletikom i organizirao besplatnu atletsku školu za razdoblje od prva tri mjeseca. Treninzi će se održavati u Sportskom parku Mladost, Jarunska ulica 5 u Zagrebu.

Treninge će voditi stručni treneri s ciljem upoznavanja djece s osnovama atletike te individualnim pristupom, koji podrazumijeva testiranja, praćenje napretka i daljnju selekciju. Ono što će polaznike škole posebno veseliti je susret s vrhunskim hrvatskim atletičarima i sportašima (Sandra Perković, Sara Kolak, Ivan Horvat, Blanka Vlašić i ostali). Specijalni gosti će polaznicima škole demonstrirati izvođenje atletskih pokreta te ih nadahnuti svojim sportskim pričama i uspjesima, kako bi i oni jednog dana bili primjer drugima. Termin njihova dolaska je iznenađenje – zato osigurajte svoje mjesto! 

LOKACIJA: ŠRC MLADOST

TERMINI: ponedjeljak/srijeda/petak od 9:00 do 10:00 i od 17:00 do18:00 sati. 

KONTAKT TELEFON: 091 2201 041

E-MAIL: info@prosport.hr

 

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo