Med, đumbir i limun kao saveznici u borbi protiv virusa i prehlada - Ordinacija.hr

Novosti

Med, đumbir i limun kao saveznici u borbi protiv virusa i prehlada

Dolaskom hladnijih dana i utjecajem čestih temperaturnih razlika prelaskom iz otvorenog, hladnog (i vjetrovitog) u zatvorene, zagrijane i suhe prostore, kao i učestalim prijenosima virusa kapljičnim putem, javljaju se prehlade i gripe. Kako bi ih spriječili, potrebno se dobro zaštititi od različitih uzročnika, ali i pojačati unos namirnica za jačanje imuniteta.

Ni sami katkada nismo svjesni kolika su ljekovita svojstva namirnica koje nas okružuju. Baš nam one mogu pomoći suzbiti neugodne simptome viroza i prehlada. Jedna od namirnica koja povoljno djeluje na imunitet zasigurno je med. Sadrži ljekovita svojstva i prava je riznica vitamina minerala, enzima i aminokiselina. Limun i đumbir poznati su saveznici u borbi protiv prehlade. Limun je bogat vitaminom C, dok đumbir djeluje protuupalno, ako ih spojite s medom dobit ćete pripravak dezinfekcijskog djelovanja, pomoć u grijanju organizma, kao i jačanju imuniteta te ćete dodatno povećati šansu da vas virusi zaobiđu u širokom luku.

Iz Green&More RAW linije dolazi nam Med s đumbirom i limunom, formula trostruke učinkovitosti na zdravlje i slasne užitke s obzirom na sadržane sastojke kao poznate po učinkovitosti u borbi protiv virusa i prehlada, kao pomoć kod oslabljenog imuniteta i probavnih poteškoća te cirkulacije.

 

Uz med s đumbirom i limunom, Green&More RAW u ponudi ima i Med s jagodama, borovnicama i mladom zelenom pšenicom. Delikatni proces proizvodnje uključuje nježno i precizno miješanje nepasteriziranog ekološkog meda pod posebnim uvjetima i okolnostima uz dodatak ekološkog limuna i đumbira sve dok ne postane kremasta bogata poslastica. Svi proizvodi nose ekološki certifikat da ne sadrže gluten i rađeni su po metodologiji obrade sirove hrane kako bi se maksimalno očuvale sve nutritivne vrijednosti.

Green&More RAW kremaste medove potražite u bio&bio, Gardenu, biljnim ljekarnama i ostalim trgovinama zdrava hrane i delicija.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo