Novosti

Merkur osiguranje predstavlja magazin aktivni & zdravi

Merkur osiguranje predstavilo je danas prvi broj magazina posvećenog zdravoj prehrani i aktivnom životu “aktivni & zdravi”. Magazin je predstavljen u društvu poznate voditeljice i fitnes gurua Renate Sopek.

Poznata osigurateljna kuća Merkur osiguranje danas je u društvu poznate voditeljice i fitnes gurua Renate Sopek predstavila prvi broj svog novog magazina aktivni & zdravi. Riječ je o magazinu posvećenom zdravoj prehrani i aktivnom životu, a zamišljen je kao publikacija namijenjena za više od 4000 vjernih Merkurovih klijenata, na čije će adrese stizati dva puta godišnje.

Događaju su prisustvovali brojni predstavnici Merkur osiguranja, a nakon službenog dijela, svi su se pridružili Renati u prijepodnevnoj tjelovježbi. Ovim potezom, Merkur svojim klijentima želi pokazati brigu te im ponuditi što je više moguće informacija i korisnih savjeta vezanih za zdravlje, skrb, prevenciju i zdravi stil života. Ovaj magazin je rezultat suradnje s Merkurovim austrijskim vlasnikom Merkur Versicherung AG iz Graza, koje je najstarije privatno zdravstveno osiguranje u Austriji i jedno od prvih europskih osiguratelja s više od 216 godina iskustva u zdravstvenoj skrbi.

“Izdavanjem magazina aktivni & zdravi željeli smo prvenstveno utjecati na naše klijente, ponuditi im alternativu u pristupu aktivnom i zdravom životu. Željeli smo kod naših klijenata potaknuti preventivnu brigu o njihovom zdravlju i pokazati im kako zdrav, aktivan život i zdrava prehrana nisu nešto što iziskuje jako puno vremena. Cilj nam je bio prilagoditi savjete za zdrav život zaposlenim ljudima, koji nemaju puno slobodnog vremena”, poručila je ovom prilikom Tamara Aye, voditeljica marketinga Merkur osiguranja.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo