Novosti

Miroslav Radman predstavio najučinkovitiji antioksidans nove generacije

”Zbog sposobnosti obnavljanja, svaka ljudska stanica nosi u sebi klicu besmrtnosti”, izjavio je akademik Miroslav Radman, član Francuske akademije znanosti na svjetskoj premijeri jednog od najefikasnijih antioksidansa nove generacije. ADR Energizer HPE 40 predstavljen je u okviru projekta dugovječnosti u zdravlju.

”Znamo da je ljudski vijek izuzetno fleksibilan te da se barem dva posljednja stoljeća produžuje po šest sati na dan što znači tri mjeseca svake godine. Zato je ljudska intervencija u cilju usporavanja starenja realističan projekt. Budući da je starenje u korelaciji s korozijom odnosno oksidacijom proteina – molekula nosilaca svih životnih funkcija, koja uništava njihove funkcije i rezultira deregulacijom staničnih aktivnosti, očekuje se da neutralizacija korozivnih radikala smanji putem antioksidativnih elemenata nivo oksidativnih oštećenja te poveća učinkovitost sustava biokemijskog čišćenja i molekularnih popravaka. To je ekvivalentno staničnom pomlađivanju”, pojasnio je akademik Radman.

k                akademik Miroslav Radman

Posebno je istaknuo da su mjerenja ADR proizvoda, izvršena u MedILS-u u Splitu, pokazala da ADR proizvodi, koji u sebi sadrže mješavine najpoznatijih antioksidanata u posebno stabiliziranom obliku, daju daleko bolje rezultate nego drugi poznati antioksidansi.

Polifenoloski nevitaminski antioksidans nove generacije

Energizer HPE 40 je polifenolski nevitaminski antioksidans nove generacije bez toksičnih ili drugih štetnih i neželjenih posljedica te izrazito snažnog antioksidantnog djelovanja i to primjera radi nekoliko tisuća puta jačeg od vitamina E. Sadrži koktel prirodnih farmakološki aktivnih supstanci iznimnih antioksidacijskih svojstava – resveratrol, oligomerne proantocijanidine (OPC), likopen i EGCG (ekstrakt zelenog čaja). Specifičnost proizvoda proizlazi također i iz karakteristika inovativnog biotehnološkog postupka proizvodnje pomoću kojeg se postojeći biokemijski efekti svih supstanci dodatno pojačavaju uslijed njihova sinergizma.

Tri primarna cilja

Tri su primarna cilja u razvoju ovog proizvoda – zaštititi DNA, proteine i lipide od oksidacijskog oštećenja i na taj način spriječiti prijevremeno starenje stanica i razvoj bolesti, djelovati na prevenciju nastanka mutiranih stanica koje uzrokuju tumorska oboljenja te zaštititi unutarstanične mehanizme za obnovu stanica.

Dr. med. Slavko Ivković, član Europske akademije za interdisciplinarnu medicinu i član znanstvenog savjeta akademije je ustvrdio da svakodnevno uzimanje samo jedne kapsule proizvoda Energizer HPE 40 osigurava učinkovitu i potpunu antioksidacijsku zaštitu stanica. Proizvod održava fiziološke procese u organizmu i tako omogućuje očuvanje njegova zdravlja. Ovako izraženo antioksidacijsko djelovanje smanjiti će rizik od trenutno neizlječivih bolesti uzrokovanih oksidativnim oštećenjem unutarstaničnih molekularnih struktura vezanih za proces preranog starenja, što su već pokazale studije na aktivnim supstancama koje su sastavni dio ovog proizvoda.

Cijena jednog pakiranja od 60 tableta će iznositi 200 eura, a moći će se kupiti putem internetske prodaje.

                      

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo