Novosti

Mjesto zbog kojeg blistaju brojni poznati Hrvati

Kampanjom „Različiti i jednaki“ poznati Bliss institut otvorio je vrata javnosti i pokazao zašto je omiljena oaza za opuštanje i njegu lica i tijela brojnim Hrvatima te zašto upravo tamo, međusobno potpuno različiti spolom, godinama, interesima i zanimanjem, pronalaze jednaku ravnotežu tijela i duha.

Voditeljice Antonija Blaće i Marijana Batinić, glumci Ana Maras, Olga Pakalović, Iva Mihalić, Marija Škaričić, Ksenija Pajić i Duško Modrinić te brojne druge klijentice i klijenti svakodnevno uživaju u ugodnom interijeru i opuštenoj atmosferi Blissa, uz bogatu ponudu najrazličitijih tretmana i najvišu razinu personalizirane usluge, zbog čega mu se kontinuirano vraćaju. Video proljetne kampanje Bliss instituta izradio je Franjo Matković, a za šminku i frizuru ambasadora pobrinule su se Petra Sever i Kuća četki.

Ekskluzivni tretmani, proizvodi i know how dostupni samo u Blissu

Osim vrhunske njege za lice i tijelo te mjesta za opuštanje i odmor, ambasadori i klijenti u Bliss institutu pronalaze tretmane i proizvode najpoznatijih, ekskluzivnih kozmetičkih brendova, koji su do prošle godine bili dostupni u najvećim svjetskim gradovima poput Pariza, Rima, Londona i New Yorka. Zahvaljujući vodećoj hrvatskoj stručnjakinji na području kozmetike i vlasnici Bliss instituta, Jasminki Herceg, visoko selektivne Carita i Decléor proizvode i tretmane usavršene sveobuhvatnom edukacijom moguće je pronaći i u Bliss institutu, pa tako vrhunski i svjetski popularni tretmani i proizvodi za brzo i efikasno pomlađivanje, oblikovanje tijela i ultimativnu njegu lica i tijela Zagrepčanima nikada nisu bili dostupniji nego danas.

Veliko mi zadovoljstvo predstavlja šarolik profil naših klijenata – različitih i nama jednakih. U Blissu volimo različitost, a moja misija od početka je osigurati u potpunosti personaliziranu uslugu koja uvijek za svakog klijenta mora biti na jednakoj, najvišoj razini. Znam da sam u tome uspjela kada vidim da svaki od naših klijenata pronalazi u Blissu ono što mu je potrebno i kontinuirano nam se vraća, a najveći kompliment nam je upravo njihova preporuka, ističe Jasminka Herceg, prva Carita i Decléor brand ambasadorica u Hrvatskoj.

Mjesto za opuštanje u samom centru Zagreba

Kako bi predahnuli i doveli u ravnotežu svoj duh i tijelo između brojnih svakodnevnih obaveza u brojni Hrvati i Hrvatice svoje slobodno vrijeme provode u Bliss spa zoni koja nudi masaže, saunu, solarij ili kombinaciju navedenih usluga, osiguravajući dugotrajne pozitivne učinke na zdravlje i opuštanje tijela i duha. U cilju osiguravanja najpovoljnijeg i neograničenog uživanja tijela i uma, Bliss institut svojim klijentima nudi jednomjesečne (350,00kn), polugodišnje (990,00kn) i godišnje(1490,00kn) karte za Spa zonu, kao i posebno kreirane pakete za obilježavanje posebnih prilika.

U Blissu je sve u potpunosti prilagođeno mojim potrebama i užurbanom rasporedu. Bogata ponuda najrazličitijih usluga i tretmana, vrhunska usluga i opuštena prijateljska atmosfera omogućavaju mi da se ovdje u potpunosti opustim i brigu o svome tijelu prepustim zlatnim rukama Jasminke Herceg. U Blissu se svatko osjeća opušteno, posebno i njegovano, zaključuje Antonija Blaće, ambasadorica Bliss instituta.

Video kampanje pogledajte na linku.

Foto: Promo

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo