Novosti

Muškarci, brinite o svom zdravlju – Biobaza predstavlja novu kolekciju Jajopera

Biobaza i ove godine podržava Movember – mjesec posvećen podizanju svjesnosti o muškom zdravlju, novom kolekcijom Jajopera.

Ovaj pažljivo formulirani, prirodni gel za intimnu njegu muškarca svojim šaljivim imenom šalje jako ozbiljnu poruku – Muškarci, brinite o zdravlju svog intimnog područja!, jer od karcinoma testisa obolijevaju sve češće muškarci prosječne životne dobi od svega 33 godine. Zato, operite s razlogom!

Počeo je studeni poznat po kampanji Movember, posvećenoj muškom zdravlju te podizanju svjesnosti o karcinomu testisa. Biobaza prirodna kozmetika i ove je godine za Movember pripremila novu kolekciju Jajopera, gela za njegu osjetljivog intimnog područja muškaraca, s tri simbolična imena – Ledolomac, Žongler i Lovac. Ova šaljiva imena donose 97% prirodne gelove za intimnu njegu, izuzetne farmaceutske kvalitete, ali ujedno šalju i vrlo ozbiljnu poruku muškarcima da brinu o zdravlju svog intimnog područja.

Naime, statistika je iz godine u godinu sve lošija pa tako trenutno od karcinoma testisa obolijeva svaki 250. muškarac na svijetu, prosječne dobi od 33 godine. Biobaza Jajoper apelira na posebnu pažnju prilikom obavljanja svakodnevne higijene s ciljem ranog otkrivanja ove maligne bolesti. Prepoznajte se u jednom od novih Jajopera i operite s razlogom:

LEDOLOMAC

Neustrašiv, odvažan i šarmantan, Ledolomac preuzima kontrolu u najizazovnijim trenucima, baš kao i ovaj jedinstveni gel za intimnu njegu muškarca – s posebnom porukom. Simboličnog imena, Biobaza Jajoper Ledolomac svojom 97% prirodnom formulacijom obogaćenom vrijednim sastojcima – ekstraktom lista masline i kadulje te 3% CBD-om, osigurava moćnu njegu osjetljivog intimnog područja. Eterična ulja mente i bora osiguravaju dugotrajnu ugodnu svježinu.

ŽONGLER

Veseo, spretan, nemirnog duha, Žongler je kao mačak s devet života – genijalac. Baš kao i jedinstveni gel za intimnu njegu muškarca, Biobaza Jajoper Žongler koji svojom 97% prirodnom formulacijom s visokovrijednim morskim kolagenom, glicerolom, aloe verom i đumbirom genijalno njeguje osjetljivo intimno područje uz toplu svježinu.

LOVAC

Precizan i jasan, (ne)rijetko s čvrstim dokazima, Lovac je autoritet, baš kao i Biobaza Jajoper gel za intimnu njegu muškarca. 97% prirodna formulacija obogaćena blagotvornim ekstraktima kamilice, aloe vere, glicerola i rižinog proteina čuvat će osjetljivo intimno područje od iritacija uz nježan, ugodan miris.

Nove Biobaza Jajopere potražite u drogerijama i većim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 27,90 kn.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo