Na tretman u kozmetički salon za samo 100 kuna? - Ordinacija.hr

Novosti

Na tretman u kozmetički salon za samo 100 kuna?

Udruženje kozmetičara RH je po drugi put pokrenulo projekt Tjedan ljepote koji će se održati u tjednu Valentinova od 9. do 15. veljače. Svrha projekta je približiti ponudu kozmetičkih salona diljem Hrvatske svim klijentima koji će dobiti tretmane po više nego prihvatljivoj cijeni te promocija kozmetičke struke.

Šezdesetak vrhunskih salona širom hrvatske otvara svoja vrata i nude klijentima koji dođu i koriste „menu“ usluga, tj. tretmana po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna i dodatno 30 posto popusta na neke usluge po odabiru svakog salona, a koje će klijenti moći iskoristiti i van ovog tjedna.

Popis salona i tretmana objavljen je na  stranicama Udruženja kozmatičara.

Osim Zagreba, tu su Sesvete, Velika Gorica, Jastrebarsko, Karlovac, Bjelovar, Čakovec, Vrbovec, Rijeka, Bribir, Šibenik, Makarska, Primošten, Split i Metković.

Odaberite usluge iz ponude od jednog ili više njih, požurite rezervirati svoj termin! Dodatni bonus za klijente ove godine je da tretmane uplaćene u Tjednu ljepote mogu koristiti do 1. ožujka. Uz to, određeni saloni nude pakete tretmana snižene za 30 posto koji se mogu iskoristiti do 1. svibnja (npr. anticelulitni paketi, anti-age paketi i sl.).

Udruženje kozmetičara RH se tijekom cijele godine bavi humanitarnim radom, a kroz ovaj Tjedan ljepote, Valentinova i ljubavi dodatno potiče na ljubav, njegu i ljepotu prema našim dragima kojima ovo može biti poklon. Osim što Udruženje tretira i kontinuirano sakuplja humanitarnu pomoć za štićenike doma Duga – doma za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji, tretira i štićenike doma za nezbrinutu djecu – Kuća Sv. Josipa u Hrvatskom Leskovcu, tako da svakom donacijom Udruženju potpomažete ove i naše humanitarne akcije.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo