Novosti

Nada Abrus, Mila Elegović, Vanda Winter i Tomislav Petranović zaštitna lica kozmetičke linije Cien

Lidl Hrvatska predstavio je zvijezde svoje nove kampanje „Za zvijezdu u meni“ – poznate glumice Nadu Abrus, Milu Elegović i Vandu Winter te nacionalnog baletnog prvaka Tomislava Petranovića.

Oni su, za svakodnevnu njegu i ljepotu, odabrali proizvode iz linije Cien, a o kvaliteti ovih preparata svjedoči i nagrada BestBuy za najbolji omjer cijene i kvalitete u 2016/2017.

Lidl u svojoj ponudi ima zaokuženu liniju kozmetičkog brenda Cien, i to po izrazito pristupačnim cijenama.

Linija Cien uključuje preparate za njegu tijela, lica, ruku i kose – šampone, regeneratore, preparate za oblikovanje kose, proizvode za čišćenje lica i tijela, kreme za tijelo, lice i ruke, odstranjivače laka za nokte, dezodoranse idruge higijenske potrepštine.

A kako ugodni i mirisni proizvodi za njegu odavno više nisu rezervirani samo za žene – unutar Cien linije nalazi se i kompletan asortiman proizvoda za muškarce.

Svi Cien proizvodi dermatološki su ispitani, a o kvaliteti kozmetičke linije govori i činjenica da je u potpunosti proizvedena u Njemačkoj. Ovi preparati su sigurni, učinkoviti i vrlo povoljni. Cien kozmetika za njegu napravljena je na bazi patentiranih sastojaka te je pogodna za sve tipove kože i kose, a posebnom kombinacijom sastojaka pruža njegu i zaštitu.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo