Novosti

Nick Vujičić u Zagrebu i Rijeci

Jedan od najpoznatijih motivacijskih govornika na svijetu, koji je svojom nevjerojatnom životnom pričom nadahnuo milijune ljudi, napokon će posjetiti Hrvatsku!

Nick Vujičić je rođen bez ruku i nogu. Teškoće s kojima su se morali suočiti on i njegova obitelj bile su brojne, no usprkos nezamislivoj boli, uspio je nadići svoj hendikep i ostvariti život iz snova.

Kao autor knjiga, propovjednik i motivacijski govornik, ljudima diljem svijeta otkriva kako izgraditi samopouzdanje, kako naučiti vjerovati drugima, kako razvijati međusobno podržavajuće odnose te kako skupiti snagu bez obzira na okolnosti u kojima se čovjek nalazi.

Nick Vujičić

“Vjerujem da život nema ograničenja! Želim da i vi to osjetite bez obzira na izazove pred kojima se trenutačno nalazite. Prije nego što krenete sa mnom na ovo putovanje, zamolit ću vas da osvijestite koja ste sve ograničenja nametnuli sebi u svome životu. A sada razmislite o tome kako bi bilo živjeti bez svih tih ograničenja. Kako bi život izgledao kad bi sve bilo moguće?”, izjavio je ovaj hrabri motivator.

Ne propustite čuti čovjeka čija je glavna poruka da je najvažniji cilj pronaći svrhu života usprkos svim poteškoćama ili izazovima!

“Život bez ograničenja” autobiografija je Nicka Vujičića čije je hrvatsko izdanje objavila Planetopija. U njoj iskreno progovara o svojoj životnoj priči – od rođenja u Australiji, djetinjstva i suočavanja s poremećajem s kojim se rodio, preko vrlo teških životnih trenutaka, pa sve do ostvarenja punog životnog potencijala. Nevjerojatna priča koja će vas dirnuti i istinski nadahnuti!

Nick Vujičić će imati sljedeća gostovanja:

  •  23. rujna u Zagreb (Dom Sportova) u 19 sati
  • 24. rujna u Rijeci (Dvorana Zamet) u 19:30 sati

Više o Nicku Vujičiću možete pronaći na njegovim službenim stranicama Nick Vujičić ili Facebook profilu.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo