Novosti

Nogometna akademija Marić organizira ljetnu školu nogometa na Rabu

Otok Rab će tijekom lipnja i srpnja biti domaćin prvoj ljetnoj školi nogometa koju organizira zagrebačka Nogometna akademija Marić. Škola je namijenjena dječacima i djevojčicama u dobi od 8 do 16 godina iz Hrvatske i Europe.

Ljetna nogometna škola održavat će se od 18. lipnja do 16. srpnja ove godine. Prijavljeni sudionici će biti podijeljeni u četiri dobne skupine. Svaka će grupa, sastavljena od 40 polaznika, trenirati sedam dana. Organizatori ističu kako će za djevojčice kreirati posebnu grupu, ukoliko interes malih pripadnica nježnijeg spola bude veći od predviđenog.

k       Predstavljanje Ljetne nogometne škole 

Polaznici rapske Ljetne škole nogometa će imati jedinstvenu priliku učiti od licenciranih trenera, ali i proslavljenih domaćih nogometnih zvijezda. Tako će mali zaljubljenici u nogomet proći kroz sve elemente igre: individualnu tehniku, faze igre, upoznavanje s taktičkim zadacima, koordinaciju pokreta, predviđanje igre protivnika, pripreme i istezanja.

U cijenu ljetne škole, osim sedmodnevnog učenja nogometa je uključen i prijevoz autobusom, smještaj u hotelu s tri zvjezdice i puni pansion, boravišna pristojba, sportska oprema, zdravstveno osiguranje te sportsko – medicinska briga, kreativni i zabavni sadržaji, učenje nogometnih termina na engleskom i njemačkom jeziku itd.

Na
Rabu će se 25. lipnja povodom Dana državnosti i 40 godina kluba NK Rab
odigrati humanitarna utakmica na kojoj će sudjelovati selekcija NK Raba
i Sportskih zvijezda.

Nogometna akademija Marić otvorena je pod vodstvom proslavljenog nogometaša Silvija Marića. Škola nogometa okuplja dječake mlađih uzrasta koji se pod kontrolom licenciranih trenera pripremaju za pravi nogometni život profesionalca. Polaznici škole razvijaju kulturu života sportaša, uče o prehrani, vitaminima, općoj fizičkoj pripremi, te štetnosti alkohola, droge i pušenja.

Prijave i rezervacije:
PBZ Card, putnička agencija –
Jumbo Travel Services, Radnička 44, 10 000 Zagreb
Tel.: 01/ 61 24 222, Fax: 01/ 63
63 099
e-mail: jumbo@jumbo-travel.hr, www.jumbo-travel.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo