Novosti

Nova kampanja Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin “Željeno tijelo za bezbrižan osjećaj”

Koja god životna uloga joj je dodijeljena, bilo da je majka, prijateljica ili poduzetnica, žena uspješno balansira između privatnog i profesionalnog života. Zna da je najbolja u onome što radi, a istovremeno izgleda baš onako kako i želi – zadovoljno i samopouzdano.

I taj je osjećaj dovoljan za bezbrižan osmijeh na njezinu licu i poletan korak prema ljetu koje polako kuca na vrata. Taj smo osjećaj pretočili i u slogan naše nove kampanje koji glasi ‘Željeno tijelo za bezbrižan osjećaj’. Jer je toliko stvaran i realan. Svaka žena vidi neku malu nepravilnost na svome tijelu koju želi riješiti kako bi se osjećala bolje i slobodnije, kako bi se osjećala bezbrižno u svome tijelu u toplijim mjesecima koji slijede. S prvim zrakama proljetnog sunca krenite s pripremama za plažu. Odaberite najljepši kupaći kostim, ručnik jarkih boja, pripremite najzanimljiviju knjigu, oboružajte se zaštitnim faktorima, uparite japanke s torbom i krenite s planiranjem odmora. Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin pobrinut će se za sve ostalo! Jer opušteno ljeto započinje s prvim tretmanom. Te sitne nepravilnosti u vrlo kratkom periodu moguće je riješiti te oblikovati tijelo i postići željenu figuru, zahvaljujući najboljim, neinvazivnim i klinički dokazanim tretmanima koje izvodi naš stručni tim medicinskih kozmetologa, a uz nadzor naših estetskih kirurga i nutricionista.

jelovit i individualni pristup

Oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin sinonim je za zatezanje kože tijela, redukciju neželjenog, tvrdokornog celulita i smanjenje obujma kritičnih područja pomoću neinvazivnih tretmana – Venus Legacy multipolarne radiofrekvencije, Med Contour Multipower tretmana te Zerona hladnog lasera. Za što bolje krajnje rezultate, uz obavezno savjetovanje s nutricionistom, radi se i Seca mBCA 515 medicinska analiza sastava tijela te Styku 3D skeniranje obujma tijela što je velika novost u našoj ponudi.

Zatezanje opuštene kože tijela

Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija inovativan je tretman koji prvenstveno zateže opuštenu kožu, ali i oblikuje vaše tijelo, smanjuje masne nakupine i celulit. Uređaj kombinira čak četiri vrhunske tehnologije – multipolarnu radiofrekvenciju, pulsirajuća elektromagnetska polja te VariPulse i RealTime Feedback tehnologiju, zahvaljujući kojima su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Bez boli, nelagode, fizičkog napora i vremena potrebnog za oporavak, učinkovito se postiže poboljšanje cjelokupnog izgleda kože te željena figura tijela.

Redukcija neželjenog celulita

Uređaj najnovije generacije, Med Contour Multipower, kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog, bezbolnog i nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja neželjenog celulita i zatezanja kože. Tijekom tretmana zajedno djeluju snage ultrazvučne terapije, radiofrekvencije, limfne drenaže i vakuuma, koje pomoću faze kompresije i dekompresije uništavaju masne stanice u međustaničnoj tekućini i eliminiraju ih iz tijela. Uređaj posjeduje čak četiri aplikatora: ‘Body Shape’ za uklanjanje masnih nakupina i razbijanje celulita, ‘Body shape & tight’ za zatezanje i učvršćivanje kože, ‘Drainage’ za limfnu drenažu i poseban aplikator za tretiranje kože lica, tzv.’Face lifting’.

Prvi rezultati vide se odmah nakon prvog tretmana, a u sljedećih nekoliko tjedana dolazaka na Med Contour Multipower postiže se zategnuto i lijepo oblikovano tijelo, baš onako kako vi želite.

Uklanjanje lokaliziranih masnih naslaga

Zerona neinvazivni hladni laser jedinstven je način za smanjenje ili potpunu eliminaciju masnih naslaga na kritičnim područjima te istovremeno smanjuje centimetre na vašem trbuhu, stražnjici ili bokovima. Tretman je u potpunosti neinvazivan, nema nuspojava, nema osjećaja nelagode, a odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Željeni rezultat vidljiv je već kroz dva tjedna.

Mnogobrojna klinička istraživanja dokazala su efektivnost Zerona lasera na preoblikovanje tijela te je kao takav jedini odobren od FDA za reduciranje masnih stanica. Također, klinička studija pokazala je i da je Zerona laser idealno rješenje kod pretilosti.

Novitet u ponudi – Styku 3D skeniranje obujma tijela

Poliklinika Bagatin svoju je ponudu obogatila najnovijim, revolucionarnim Styku 3D skenerom koji, zahvaljujući najmoćnijoj 3D kameri na svijetu, prilikom skeniranja vašeg tijela stvara više od 600 detaljnih slika u visokoj rezoluciji. U svega 30 sekundi uređaj bilježi sve mjere na ključnim točkama vašeg tijela, poput kukova, bedara, struka i grudi te kreira jedinstveni 3D prikaz na ekranu.

Sa sposobnošću da vizualno ilustrira promjene na tijelu po pitanju reduciranih masnoća, izgubljenih centimetara i novih mišića, Styku je ubrzo postao jedan od najboljih proizvoda u zdravstvenoj industriji. U Poliklinici Bagatin neizostavan je alat našim operaterima i nutricionistima kojima omogućava kontinuirano praćenje promjena u obliku tijela kod klijenata tijekom procesa oblikovanja tijela čime smo upotpunili i savršeno zaokružili našu ponudu.  

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici, na Facebook stranici ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo