Novosti

Novak Đoković predstavlja liniju proizvoda bez glutena

Prehrana, tjelesna aktivnost i prave navike ključne su za zdrav način života koji u velikoj mjeri pomaže kako bismo bili zadovoljni svojim tijelom i umom. Pročitajte što Novak Đoković preporučuje za zdravlje i vitalnost.

Vodeći tenisač Novak Đoković odlučio se na poduzetnički iskorak i predstavio je liniju proizvoda bez laktoze i glutena. Naziva DJOKOlife, linija proizvoda je rezultat preciznog znanstvenog istraživanja i odražavaju Novakov ukus i izbor: proizvodi su bogati elementima s visokohranljivim sastavom, vlaknima, vitaminima, mineralima solju i magnezijem, a neprocjenjivi su saveznici tijela.

DJOKOlife linija sadrži:

  • Keks od tri vrste zrna
  • Hrskavi prepečen kruh s rižinim brašnom i zobi
  • Pločice s medom i sezamom
  • Pločice s voćem i žitaricama
  • Napitak od povrća

 

DJOKOlife

Prehrana, tjelesna aktivnost i prave navike ključne su za zdrav način života koji u velikoj mjeri pomaže kako bismo bili zadovoljni svojim tijelom i umom.

DJOKOlife je jedinstven projekt kojim Novak dijeli svoje iskustvo zdravog, kvalitetnog načina života. Cilj, ne samo sportaša, je donositi prave odluke koje su dobre i za tijelo i za um. Prvi korak u okviru projekta DJOKOlife je zdrava, kvalitetna linija prehrambenih proizvoda koju koristi i popularni tenisač, koju su stvorili nutricionisti i stručnjaci. Pravilna ishrana je jedan od glavnih oslonaca njegovog programa treninga.

Đoković želi prenijeti svoja iskustva kroz projekat DJOKOlife i ukazati na to da uravnotežena, pravilna i funkcionalna prehrana može značajno doprinijeti poboljšanju načina života i postizanju psihofizičkog blagostanja.

“Koristite svoj instinkt i slušajte svoje tijelo prije donošenja odluke o prehrani. Odaberite da budete zdravi i sretni. Svi znamo šta znači osjećati se loše, ali malobrojni znaju pravo značenje blagostanja. Ako želite krenuti mojim putem, siguran sam da ćete imati koristi i da ćete otkriti hranu koja je prava za svakog od vas”, zaključio je Novak.

K.P.
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo