Novosti

Novi broj magazina Ordinacija.hr od sutra na svim kioscima!

Ovu subotu ne propustite novi magazin Ordinacija.hr u kojem možete pronaći razriješene mitove o psihoterapiji i činjenici da je to put ka sretnom životu, ali još puno zanimljivih tema. Na svim kioscima za 7 kuna uz Večernji list!

Maja Vučić, naša poznata pjevačica, ali i psihologinja otkriva nam kako pobijediti neugodu od posjeta psihoterapeutu te savjetuje da je to jedan od boljih i efikasnijih načina ka zdravom i sretnom životu.

U ovome broju naći ćete i sljedeće teme:

Upale sinusa: 

Ako ste se pitali kako se riješiti ove neugodne pojave i zašto upala sinusa tako dugo traje, novi broj magazina Ordinacija.hr dat će vam sve odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Laseri za ljepotu:

Laseri su poznati saveznici u borbi protiv bora, strija, akni, rocazeje, ožiljaka pa i celulita. Pročitajte na koji način se koriste i kako djeluju na vaše zdravlje i ljepotu.

Vježbama disanja do zdravlja:

U užurbanome načinu života mnogi od nas su pod stresom. Naučite kako pomoću promjene načina disanja možete živjeti opuštenije, sretnije, zadovoljnije, ali i zdravije.

Kradljivci intimnosti:

Tko je najveći neprijatelj vašega seksualnoga života i kako ga se riješiti?

Ljudski mozak:

Ljudski je mozak zasigurno organ koji najviše fascinira. Pročitajte najnovije spoznaje o potencijalima i mogućnostima koje svatko od nas ima. 

Špinat:

Možda nam nije bila omiljena namirnica dok smo bili mali, ali uz zdrave i ukusne recepte sa špinatom, toj zelenoj riznici zdravlja, u glavnoj ulozi koje vam donosimo sigurno ćete promijeniti svoje mišljenje. 

Požurite po svoj primjerak jer je magazin u prodaji samo u subotu u paketu s Večernjim listom. Kako biste bili sigurni da nećete propustiti nijedan broj svoga omiljenoga magazina, pretplatite se, a na vašu će adresu svake subote stizati po jedan od Večernjakovih subotnjih magazina.

Pretplatu možete ugovoriti već danas pozivom na broj 01/5540-999 ili mailom pretplata@vecernji.net.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo