Novosti

Novi domaći prirodni proizvod za snižavanje kolesterola

PharmaS je lansirao Hartikol, novi proizvod namijenjen održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Hartikol je jedini proizvod na našem tržištu koji osim fermentirane crvene riže u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje djelovanje. Dnevnu dozu čini samo jedna kapsula koja sadrži 10 mg monakolina K iz fermentirane crvene riže, količinu kojom se postiže blagotvoran učinak u održavanju razine kolesterola.

Pri razvoju Hartikola primjenjen je sličan koncept kao i za ostale proizvode koji se temelji na jedinstvenoj formuli i prirodnim sastojcima. Nakon čak četiri inovativna proizvoda lansirana u prošloj godini, ovo je peti brend koji su u potpunosti razvili PharmaSovi stručnjaci.

“Izrazito smo zadovoljni što PharmaS nastavlja s lansiranjem inovativnih dodataka prehrani. Ovim proizvodom iskoračili smo u novi segment održavanja zdrave razine kolesterola što je trenutno i trend u svijetu. Ponudili smo tržištu visoko kvalitetan proizvod koji se uzima samo jednom na dan, a koji je u potpunosti osmišljen unutar kompanije“, rekao je direktor CHC-a Tomislav Maričević te dodao kako se u narednim mjesecima priprema izlazak još četiri proizvoda na hrvatsko tržište koji će nakon toga biti dostupni i u zemljama regije.

Hartikol je proizveden u Hrvatskoj prema najvišim standardima kvalitete, ne sadrži alergene, gluten, laktozu, GMO i konzervanse, a moguće ga je pronaći u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Na web stranici www.hartikol.hr dostupne su sve informacije o sastojcima ovog inovativnog proizvoda.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo