Novosti

Obilježite Dan bez automobila na Žbici

Subota 22. rujan @ Savski nasip – most slobode 12-22 sata.

Biciklistice i biciklisti, pješaci, roleri, skejteri i romobilaši, te svi ljubitelji labilne ravnoteže i oni koji se tako osjećaju…22. rujna obilježava se Dan bez automobila i vozi 11. biciklijada od Centra Zagreba do Savskog nasipa koja se neće odgađati što god padalo 🙂 Vožnja biciklima zagrebačkim ulicama za sve građane željne dobe zabave završava na Savskom nasipu.

Ukoliko želite promovirati svoj biciklistički osvješten klub, tvtku, školu ili instituciju na Žbici  – prijavite svoj tim (obucite svoje majice, ponesite svoje balone i zastavice).

Prije starta, od 12 do 16 sati možete obaviti tehnički pregled bicikla i dobiti knjižicu bicikla, sve besplatno, naravno.

Dan bez automobila

Otvorenje skate parka na Jarunu

U subotu 22. rujna Grad Zagreb i udruga “Moj Bicikl“ vas pozivaju da obilježite Dan bez automobila na Savskom nasipu/mostu slobode, počevši od podneva pa sve do deset sati navečer. Ovo obilježavanje uključuje likovne radionice, ocrtavanje bicikala, graffiti jam i mnoge druge aktivnosti! Ako se nađete u blizini Jarunskog jezera, svratite na otvorenje skate parka. Povedite svoje najmlađe za ruku i pokažite im kako izgleda jedan kreativni dan bez automobila!

Noć bicikala

Ako ste željni noćnog provoda, Udruga “Moj Bicikl“ i “Trip to Zion“ vas pozivaju na večernji dio programa u klubu Močvara od 22 sata koji su za vas besplatno otvorili svoja vrata! Tu su dva floora: reggae/jungle/dub i drum ‘n’ bass/dubstep! Za sve bicikliste željne zabave, dođite na Noć bicikala i provozajte svog dvokotačnog ljubimca!

Nastupit će King Shango Sound, Massive Gox, DJ i VJ Jan Becele, DJ Pudlica, Petar Gregurec-Gregga – DJ Agregat, Sound, graphic i web dizajner iz Karlovca Dinko Filipović – Kodin, Leeks, Tekitoka i Sapleo.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo