Novosti

Odaberite prirodan način higijene i zaštite usne šupljine uz zubni prah Haradent

Glavni sastojak zubnog praha Haradent, prirodni mineral zeolit, štiti imunitet i primjenjuje se za svakodnevnu oralnu higijenu, ali i kod raznih stomatoloških problema

Svakodnevno pranje zubi radi zaštite i održavanja higijene usne šupljine odsada je moguće i bez fluora i sintetskih dodataka. Iz laboratorija domaće kompanije Elbi Medikal stigao je novi proizvod za antibakterijsku i antivirusnu njegu zubi i usne šupljinezeolitni zubni prah Haradent – namijenjen odraslima i djeci starijoj od tri godine.

Što prah sadrži

Glavni sastojak zubnog praha Haradent je stopostotni pročišćeni klinoptilolit (zeolit), prirodni mineral vulkanskog podrijetla s mikroelementima koji su vrlo važni za zdravlje, poput natrija, kalcija, kalija i magnezija. Zbog svojih povoljnih svojstava, zeolit učinkovito čisti organizam od toksina i štiti imunitet. Primjenjuje se kod raznih stomatoloških problema, kao što su paradentoza, plak te bolesti i oštećenja sluznice usne šupljine. Klinička studija o primjeni zeolita kod liječenja bolesti usne šupljine dokazala je njegov povoljan utjecaj na proces ozdravljenja i regeneracije zbog njegovih imunomodulacijskih i antioksidativnih svojstava.

Učinci praha Haradent

Korištenjem zeolitnog zubnog praha Haradent za svakodnevnu higijenu usne šupljine u ustima održava se pH od 7 do 7.4, čime se sprječava nastanak plaka, a samim time i karijesa. Učinkovit je i kod odstranjivanja postojećeg plaka jer dopire do područja koja su teže dostupna pri klasičnom čišćenju zuba. Također umanjuje pojavu afti i neugodan zadah iz usta. Redovitom uporabom Haradenta štitite zube od paradentoze, kronične infekcije koja zahvaća zubno meso i koja je jedan od najčešćih razloga gubitka zubi kod odraslih. Njegovo antivirusno i antibakterijsko djelovanje pomaže i kod uklanjanja raznih nepoželjnih mikroorganizama koji su prisutni u usnoj šupljini kao posljedica upale zubnog mesa, a u slučaju različitih vrsta oštećenja mekih tkiva usne šupljine učinkovita je terapija i način regeneracije.

Bilo da želite spriječiti stomatološke probleme, ublažiti postojeće ili jednostavno održavati vaše zube blistavima, a usnu šupljinu zdravom, uz zeolitni zubni prah Haradent oralno zdravlje moguće je na prirodan način, bez fluora i sintetskih dodataka. Zubnih prah Haradent dostupan je u ljekarnama i putem Elbi medikal web shopa

Foto: Promo

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo