Odlična novost iz Ghetaldus optika - osigurajte svoje naočale već danas! - Ordinacija.hr

Novosti

Odlična novost iz Ghetaldus optika – osigurajte svoje naočale već danas!

Kada kupite naočale i osigurate ih u Ghetaldus optikama, što god im se dogodi, iste će vam biti zamijenjene uz osiguranje već od 11 kn godišnje.

Ekskluzivno od sada u svim Ghetaldus optikama vas očekuje i jedinstvena usluga Triglav osiguranja naočala. Kada kupite naočale i osigurate ih u Ghetaldus optikama, što god im se dogodi, iste će vam biti zamijenjene uz osiguranje već od 11 kn godišnje. 

Premija za osiguranje naočala plaća se jednom godišnje, a iznos ovisi o cijeni naočala. Naočale se mogu osigurati u svim poslovnicama Ghetaldus optike prilikom kupovine novih naočala.

Osiguranje naočala pokriva uništenje i oštećenje osigurane stvari, odnosno naočala (okvira i naočalnih leća). Ako se posebno ugovori, osiguranje pokriva i troškove izrade novih dioptrijskih naočalnih leća u slučaju da se utvrdi da je došlo do nagle promjene dioptrije osiguranika i to za više od +/- 0,5 dptr u prvih 6 mjeseci trajanja osiguranja.

A uz posebnu 3u1 akciju Ghetaldus optika osigurava i odličnu uštedu i pogodnosti – pobrinite se na vrijeme za svoje oči i pripremite za sunčane dane! Uz nove dioptrijske naočale na dar 300 kuna za nove sunčane naočale. 

Kupite dioptrijske naočale iznad 700 kuna i dobivate:

  1. za samo 1 kn dioptrijski okvir*
  2. 300 kn poklon bon za kupnju sunčanih naočala
  3. sprej i krpicu za čišćenje naočalnih leća na dar

Ghetaldus optika brine za svoje kupce i osigurava najbolje modele dioptrijskih i sunčanih naočala. U ponudi su modeli za svačiji ukus koji se predstavljaju na modnim pistama New Yorka, Milana, Londona i Pariza. Tom Ford, Dior, Max Mara, Hugo Boss, Dsquared, Tommy Hilfiger, Fendi, Gant i mnogi drugi. Provjerite redovnu ponudu široke palete modela sunčanih i dioptrijskih naočala, ali i dioptrijskih i kontaktnih leća.

Ghetaldus optika. Samo za vaše oči.

Dioptrijski okvir izaberite iz odabrane kolekcije. Akcija vrijedi od 15. veljače do 15. travnja 2016. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo