Održano edukativno predavanje za pacijente prije ugradnje endoproteze kuka - Ordinacija.hr

Novosti

Održano edukativno predavanje za pacijente prije ugradnje endoproteze kuka

Fizioterapeuti Akromion

Sa željom da pacijentima pruže potrebne informacije kako bi se što bolje pripremili za ugradnju endoproteze kuka stručni tim Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion, u sastavu prof. dr. Nikole Čička, ortopeda, dr. Krešimira Oremuša, anesteziologa, dr. Aide Filipčić, fizijatra i Marijana Šarića, bacc. physioth., u utorak, 29.rujna 2015. održao je predavanje na temu: “KAKO SE PRIPREMITI ZA UGRADNJU UMJETNOG ZGLOBA KUKA?”
Predavanje je bilo otvorena za javnost i namijenjeno svim pacijentima, bez obzira na ustanovu u kojoj planiraju operaciju. Mnogobrojni zainteresirani slušatelji tako su imali priliku naučiti kako se psihofizički pripremiti za operaciju te kako prilagoditi dom prije operacije, koju laboratorijsku pretragu napraviti prvu te koje lijekove treba prestati uzimati prije operacije i kada, a dotakli smo se i procesa oporavka.

Ukoliko ste propustili ovo predavanje, ne brinite jer priliku imate već 15. listopada, u 19h u Poliklinici Akromion, Vrbanićeva 26, Zagreb kada će tema biti: “Kako se pripremiti za ugradnju endoproteze koljena?“.

Predavanja su besplatna no, broj polaznika je ograničen stoga vas molimo da na vrijeme osigurate svoje mjesto na broju telefona 01/6445-820 ili osobno na adresi: Poliklinika Akromion, Vrbanićeva 26, Zagreb

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo