Ordinacija.hr i Aktival pomažu: oboljeloj zagrepčanki stiže potreban beta glukan

Daniela Dvornic

Potaknuti tužnom životnom pričom zagrepčanke Daniele Dvornić koju je objavio Večernji list, Ordinacija.hr i farmaceutska tvrtka Aktival odlučile su nesretnoj umirovljenici barem malo uljepšati blagdane.

Podsjetimo, 58-godišnjoj Danieli je prije pet godina dijagnosticiran rak pluća koji se proširio na leđnu moždinu, kukove... Kad se razboljela, Daniela je bila prisiljena zatvoriti svoj dućan u Domu za umirovljenike. Tada su joj ostali dugovi zbog kojih sada na svakoj mirovini ima 1600 kuna ovrhe. Stoga joj mjesečno ostaje svega 260 kuna mirovine.

Jedino što ju spašava su injekcije Iscador koje nisu na listi lijekova HZZO-a, a koštaju 2880 kn mjesečno. A tu je i beta glukan koji bi trebala uzimati, ali ne uzima jer za njega treba izdvojiti 800 kn za mjesec i pol.

Saznavši kako joj je potreban beta glukan, farmaceutska tvrtka Aktival je gospođi Danieli odlučila darovati jedno i pol mjesečnu zalihu potrebnog dodatka prehrani. Ordinacija.hr će u sklopu svog Mjeseca darivanja bolesnoj zagrepčanki također darovati istu zalihu beta glukana.

Ako i vi želite pomoći gospođi Danieli Dvornić, to možete učiniti putem njezinog broja žiro-računa u Zagrebačkoj banci: 3216674356.

Oboljelu zagrepčanku možete kontaktirati i putem mobitela: 091/731 2626


Ordinacija.hr
Foto: Večernji list/Patrik Macek/PIXSELL

 Prati nas na Viber Public Chatu!