Novosti

Osobni razvoj je važan za napredak društva i ekonomije!

Važnost osobnog razvoja za napredak društva i ekonomije – tema je poslovnog predavanja kojeg će 14. listopada u opatijskom Hotelu Mozart održati dr. Vlatko Kalapoš, osobni trener i vodeći stručnjak za osobni razvoj u regiji. Petosatni program počinje u 13:30 sati.

Poslovno predavanje je namijenjeno vodećim hrvatskim tvrtkama te njihovim ključnim
menadžerima u odjelima ljudskih resursa. Cilj predavanja je unaprjeđenje
vlastitog poslovanja i razvijanje svijesti o važnosti osobnog razvoja za razvoj kolektiva i društva.

Program seminara uključuje predavanja o: važnosti osobnog razvoja i osobnom integritetu, programu novog upravljanja poslovanjem, stvaranju vizije, upravljanju i uspostavljanju kontrole poslovanja, razvoju društva, integritetu organizacije, praktičnoj primjeni temeljnih zakona ekonomije, primjeni zakona života i ubrzavanju izlaska iz krize.

Polaznici poslovnog predavanja će imati priliku prisustvovati i radionici pod nazivom “stvaranje kreativnih voditelja” tijekom koje će naučiti kako uspostaviti kontrolu i ravnotežu u svim segmentima života, kako osnažiti i zadržati optimalnu razinu energije te na koji način prekinuti začarani krug loših emocija.

Dr. Vlatko Kalapoš, E.M. je diplomirani pravnik, doktor energetske medicine, psihoenergoterapeut i kromoterapeut. Osnivač je i voditelj centra Victus. Dr. Kalapoš je kolumnist zdravstvenog web portala Ordinacija.hr.

Autor je putopisno, filozofsko-autobiografskog romana “Devet postaja mudrosti”.

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo