Novosti

Otkrijte Oranginu i protresite stvar naglavačke!

Sunčani proljetni dani pravo su vrijeme za protresti stvari. Osobito kada pričamo o osvježavajućem piću s prirodnom pulpom. Orangina vam donosi blago gazirano osvježenje u obliku prirodnog soka od naranči, limuna, grejpa i mandarina.

Osjetite jedinstveno iskustvo opuštajući se u trenutku uz eksploziju okusa agruma. Bez umjetnih boja, okusa i sladila jer Orangina donosi svježu perspektivu i doživljaj prave naranče.

Orangina je najprirodnije gazirano piće, autentična i osebujna okusom i izgledom. Nastala davne 1936. godine u Francuskoj jedinstvenom recepturom koja sadrži narančinu pulpu, esencijalna ulja i koru. Orangininu originalnost ističe i iconic bočica prepoznatljivog kruškolikog oblika. Sok napravljen od kombinacije agruma te sočnih, suncem okupanih naranči iz Valencije. Jedina vrsta naranči koja se uzgaja isključivo za izradu sokova, a raste u vrijeme ljeta, što doprinosi njihovoj visokoj slasnosti. Izvorni okus i Orangininu posebnosti osim ove odabrane sorte, daje i jedinstvena originalna receptura od izvrsno izbalansiranog omjera narančine pulpe i esencijalnih ulja iz kore narane.

U neodoljivoj Orangini ljudi diljem svijeta uživaju već 81 godinu. Najbolji okus Orangine probudit ćeš blagim protresanjem bočice kako bi se promiješali komadići voća, a za poseban užitak i punoću okusa preporučujemo pijenje slamčicom izravno iz bočice.

Potraži Oranginu u svom omiljenom kafiću ili u trgovinama… i ovo proljeće protresi stvar naglavačke!

www.orangina.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo