Novosti

Otvorena HTI konferencija u Zagrebu

prof.dr.sc.Čičak

Osmo izdanje HTI konferencije održava se od 1. do 3. ožujka. HTI je vodeća međunarodna konferencija koja je ove godine okupila 350 domaćih i stranih sudionika iz 50 zemalja

Stručnjaci iz područja zdravstvenog turizma iz privatnog i javnog sektora, okupili su se s ciljem razmjene iskustava na različitim tržištima.

Konferenciju je svečano otvorio Tonči Glavina, državni tajnik u Ministarstvu turizma, a sudionicima se tijekom otvorenja obratila i Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba.

Tijekom prvoga danas HTI konferencije, sudionici su se složili koliko je važno ulaganje u zdravstveni turizam te kako upravo u zdravstvenom turizmu leži veliki potencijal za turizam u Europi.

Partner HTI konferencije je i Specijalna bolnica Akromion. Iznimno velik broj stranih profesionalnih stručnjaka iz segmenta zdravstvenog turizma sa zanimanjem su pratili izlaganje koje je u sklopu HTI konferencije održao prof.dr.sc. Nikola Čičak, ravnatelja Specijalne bolnice Akromion. Panelom na temu EU Orthopaedic and rehabilitation market, moderirala je Irena Rapopor, HTI regionalna direktorica za CIS i Izrael, a govornici su uz prof.dr.sc. Čička bili Evgeniy Chernyshev, potpredsjednik MTAA CIS iz Rusije te Ganna Kyrychenko, direktorica Dnipro Premium Clinic iz Ukrajine.

Specijalna bolnica Akromion, uključena je u aktivnosti Hrvatske turističke zajednice koja odnedavno, strateškim i strukturiranim projektima značajno potiče zdravstveni turizam te se u sljedećem razdoblju očekuju značajan napredak u tom segmentu.

Naslovnica

https://www.facebook.com/akromion/

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo