Novosti

Otvorena novouređena Bilić Vision optika u Centru Kaptol

Bilić Vision optika jedna je od rijetkih optika u Hrvatskoj koja u svom asortimanu nudi vrhunske brendove naočala poput Dite, Chanel Biju, Thierry Lasry te Cutler & Gross.

Bilić Vision optika u Centru Kaptol bila je središte okupljanja poznatih i slavnih prilikom svečanog otvorenja novouređenog prostora. Optika već 14 godina njeguje tradiciju kvalitetne usluge za svoje klijente, a usprkos izazovnim vremenima u kojima se nalazimo, nastavlja s razvojem i ulaganjem u poslovanje te tako klijentima omogućuje uslugu po najvišim standardima.

Inače, Bilić Vision optika jedna je od rijetkih optika u Hrvatskoj koja u svom asortimanu nudi vrhunske brendove naočala poput Dite, Chanel Biju, Thierry Lasry te Cutler & Gross.

                

Svečanom otvorenju prisustvovale su brojne poznate osobe iz svijeta glazbe i glume poput glumice Natalije Đorđević, voditeljica Monike Mamić, Ecije Ivušić i Uršule Tolj, manekenki Anite Dujić i Alme Vukičević, arhitekta Jana Pivca i supruge Dore Juras Pivac, Valerije Novak i Borisa Đurđevića, Ane Šikić te brojnih drugih… Za glazbenu kulisu događanja i ugodnu atmosferu pobrinuo se vrhunski glazbeni dvojac saksofonista iz Papandopulo kvarteta.

Spomenuto ulaganje je nastavak na prošlogodišnja ulaganja u Bilić Vision polikliniku, jednu od vodećih hrvatskih centara za oftalmologiju i lasersku korekciju vidne oštrine koja posjeduje imidž visoke kvalitete te je predvodnik u primjeni tehnoloških inovacija u svrhu pružanja najbolje usluge svojim pacijentima.

Ordinacija.hr
Foto: Tomislav Miletić, PIXSELL

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo