Novosti

Otvoreno predavanje “Funkcionalnost tijela u službi ženskog zdravlja”

Foto: Shutterstock

Važno je saznati kako svoje tijelo možemo kontinuirano tretirati s ljubavlju.

Važnost ženskog zdravlja danas je jedno od važnih temelja na koje svaka žena mora obratiti pozornost, brinuti se o signalima svoga tijela, ulagati u zdravlje, upoznati načine prirodnog reguliranja hormona, i načine dobrog tjelesnog funkcioniranja naročito nakon određenih promjena i stanja (operacije, porod, hormonalni disbalans, stres). 

Viktorija Mišura, fizioterapeutkinja i voditeljica programa za žensko zdravlje u Terapiji JB, povodom tjedna posvećenog ženama 8.3. od 18 – 19 sati održat će OTVORENO predavanje/radionicu/savjetovanje za sve zainteresirane žene na temu „Funkcionalnost tijela u službi ženskog zdravlja“ u prostorijama Privatne prakse fizikalne terapije Jadranka Brozd.

Svi sudionici imat će prilike saznati više o važnosti posture, mobilnosti zdjelice i mišića zdjeličnog dna, kako se stanje mišićno-koštanog sustava odražava na funkciju spolnih organa, te kako je moguće manualnim tretmanima i vježbama u fizikalnoj terapiji prirodno regulirati hormonalni status i utjecati na smanjenje problema ženskog zdravlja posebice na: neregulirarne menstrualne cikluse, bolne menstruacije, policistične jajnike, probleme sa začećem, fibroide na maternici, inkontinenciju, stanja nakon ginekoloških operativnih zahvata (histerektomija, karcinom dojke, ožiljke od carskog reza i dr. 

Proslavite Svjetski dan žena novim saznanjima!

Rezervirajte svoje mjesto na: info@jadrankabrozd.hr i planirajte sudjelovanje, jer sve posjetitelje očekuju popusti i akcije!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo