Novosti

PERIOIMPLANT RUN: svaka prijava znači donacija više u humanitarne svrhe

U Opatiji se od 23.-24.9.2016. u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta, održava 6. po redu Međunarodni kongres PERIOIMPLANT 6 iz parodontologije i estetske implantologije koji svake godine okuplja velik broj doktora dentalne medicine.

Sama činjenica da se radi o šestom izdanju, govori u prilog tome da je skup vrlo cijenjen i priznat od strane hrvatskih i regionalnih doktora dentalne medicine, kao i dentalnih timova. Predavanja i radionice vodit će međunarodno priznati stručnjaci, parodontolozi i implantolozi. 

Zanimljivost ovogodišnjeg skupa je humanitarna utrka PERIOIMPLANT RUN koja je organizirala u sklopu kongresa. Utrka će se održati petak, 23. rujna na relaciji Opatija-Volosko-Opatija, a u humanitarne će svrhe trčati doktori dentalne medicine i dentalni timovi. Cilj utrke je promovirati zdrav život, te financijski pomoći odabranoj ustanovi.

Za svakog prijavljenog sudionika organizator donira određeni iznos u humanitarne svrhe. 

Nakon utrke , koja će startat ispred Grand Hotela 4 opatijska cvijeta u 18:30 sati (S Hollyday platza) ravnateljica Dječjeg doma ”Ivana Brlić Mažuranić”, gospođa Suzana Mravinac primit će voucher s ispisanim iznosom koji je ostvaren tijekom utrke.

PERIOIMPLANT 6 promiče ideju kontinuirane edukacije i praćenja najsuvremenijih trendova u sektoru dentalne medicine, parodontologije i dentalne implantologije dok humanitarna utrka promiče zdrav život te pomaže zajednici.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo