Pet razloga zašto ćete ove veljače reći "DA" prirodi! - Ordinacija.hr

Novosti

Pet razloga zašto ćete ove veljače reći “DA” prirodi!

Osviješteni izbor uz dm …jer najbolje dolazi iz prirode!

Pet razloga zašto ćete ove veljače reći “DA” prirodi!

Organske namirnice kojima ove veljače nećete moći reći ne, zbog barem pet razloga, nastaju pažljivim odabirom sastojaka i procesom obrade i proizvodnje tijekom kojih se posebna pozornost pridaje zaštiti okoliša i očuvanju bioraznolikosti.

U nastavku slijedi pet razloga:

1. …jer možete sudjelovati u dmBio kulinarskoj radionici s Marinom Medakom

Ako do 15. veljače testirate svoje kulinarsko znanje na internetskoj stranici dm-a u kvizu koji je pripremio Marin Medak, vlasnik i glavni kuhar bistroa RougeMarin, možda ćete upravo vi biti među sretnicima koji će sudjelovati u kulinarskoj radionici. Ovo je jedinstvena prilika da od stručnjaka saznate tajne pripreme organskih proizvoda i otkrijete kako iskoristiti ono najbolje iz prirode u svakodnevnoj prehrani.

2. …jer želite znati kako svaki dan koristiti organske proizvode

Želite znati kako kokos može postati dio vaše svakodnevne prehrane ili koje su nutritivne prednosti quinoe? Na internetskoj stranici i na Facebook stranici dm-a ove veljače otkrijte osnovne informacije o organskim proizvodima koje će vam omogućiti da oni postanu dio vaše svakodnevne prehrane.

3. …jer tražite jednostavne recepte za svaki dan – bez obzira koliko užurban

Želite otkriti ukusan i nutritivan doručak koji možete jednostavno pripremiti navečer i u koji uvijek možete unijeti novi okus zamjenom samo jednog sastojka? Na internetskoj stranici te na Facebook stranici dm-a ove veljače otkrijte ukusne recepte i jednostavna rješenja koji će vam omogućiti da osviješteni izbor bude dio svakog dana.

4. …jer vam za nove, zdravije navike treba kulinarski dnevnik

Dobre recepte, posebno one koje vam otkrije vrhunski chef poput Marina Medaka, uvijek je poželjno imati pri ruci. Zato ćete sve recepte koje je dm u suradnji s Marinom i dmBio proizvodima pripremio za vas, moći zapisati na sigurno – u dm kulinarski dnevnik. Možete ga preuzeti za 100 bodova na blagajnama dm-a, a uz inspirativne citate i zanimljive činjenice o hrani, možda dobijete i inspiraciju i osmislite vlastito bio jelo!

5. …jer je osviješteni izbor u dm-u 20 % povoljniji

Kako biste lakše primijenili sve savjete i otkrili koji je recept baš po vašoj mjeri, u zamjenu za 50 active beauty bodova, iskoristite 20 % popusta pri kupovini proizvoda osviještene prehrane tijekom veljače. Na policama dm-a među više od 350 dmBio proizvoda svatko će pronaći nešto za sebe. dmBio voćne poslastice za svaki dan, različite vrste žitarica i mahunarki, ali i napitci kao zamjena za mlijeko samo su neki od njih.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo