Novosti

PharmaS Femipause daruje kupce

PharmaS Femipause, inovativni proizvod jedinstvene kombinacije sastojaka za ublažavanje tegoba menopauze te ujedno drugi PharmaSov brand koji je u vrlo kratkom vremenu osvojio hrvatsko tržište, pojavio se ovih dana u ljekarnama s novim dodatkom.

Ovaj prirodni proizvod s pomno odabranim sastojcima za smanjenje menopauzalnih nelagoda, hormonsku ravnotežu i miran san donosi nam uz kupnju pakiranja praktičan poklon za žene – refill prijenosnu bočicu parfema. Atraktivne bočice u zlatnoj i ljubičastoj boji predstavljaju idealno pakiranje za prijenos parfema u situacijama kada se ne žele nositi velike bočice parfema. Bočice su dozvoljene čak i u ručnoj prtljazi aviona, a samo punjenje bočica je vrlo jednostavno. Na ovaj način PharmaS je uz Femipause koji ima inovativnu kombinaciju sastojaka dodao novu inovaciju na našem tržištu u limitiranoj seriji kojom daruje svoje korisnice.

Inače, PharmaS Femipause ima jedinstvenu 2u1 formulaciju, odnosno predstavlja cjelovitu podršku i pomoć pri menopauzalnim tegobama u jednom pakiranju koja se sastoji od kapsula za DAN i NOĆ. U dnevnoj formuli se nalazi kombinacija ekstrakata ljekovitih biljaka – livadske djeteline i lupine sjemenki lana uz dodatke vitamina B dok se u noćnoj formuli nalazi melatonin koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za utonuće u san te suhi ekstrakt korijena anđelike i suhi ekstrakt korijena odoljena.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo