Novosti

Pharmas ostvaruje najave izvoza hrvatskog proizvoda

Nakon što je u Hrvatskoj pokrenula novu Consumer Healthcare diviziju (CHC – bezreceptni proizvodi) i u sklopu nje prvi proizvod PharmaS PROBalans, farmaceutska kompanija PharmaS plasirala je ovaj inovativni dodatak prehrani i u Bosni i Hercegovini.

Tomislav Maričević

Proizvod koji je namijenjen postizanju i održavanju ravnoteže probave i metabolizma razvijen je od strane hrvatskih stručnjaka u Popovači i trenutačno je u postupku patentne zaštite za cijeli svijet.

“Nakon dobrog starta u Hrvatskoj spremni smo za lansiranje PharmaS PROBalansa u drugim zemljama. Bosna i Hercegovina je prvo tržište na koje krećemo, a uskoro slijedi Srbija, pa onda i tržišta van naše regije, kako je i najavljeno krajem prošle godine prilikom predstavljanja nove CHC linije u PharmaSu“, rekao je direktor CHC-a u PharmaSu Tomislav Maričević. “PROBalans je prepoznat na tržištu po svojoj kvaliteti i inovativnim sastojcima te ubuduće namjeravamo ponuditi još proizvoda u toj kategoriji. Uz to najavljeno je i lansiranje novih dodataka prehrani pri čemu će se prvi na tržištu pojaviti u rano proljeće“, zaključio je Maričević.

PharmaS PROBalans sadržava dobre bakterije mliječne kiseline i pomno odabrane dodatne sastojke koji pridonose urednom funkcioniranju probave i metabolizma. To su apigenin i ekstrakt lista paprene metvice, vitamin B6, koji pospješuje metaboličke procese i razgradnju hranjivih tvari, te cink, mineral koji potpomaže mnogobrojne metaboličke reakcije, a posebno pridonosi održavanju ravnoteže kiselina i lužina u tijelu. Posebnost je i želučanootporna vegetabilna kapsula čime se omogućava da veći broj dobrih bakterija uspiju preživjeti kiseli medij želučanog soka i njihov prolaz u tanko i debelo crijevo čime se postiže puna efikasnost PharmaS PROBalansa.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo