Novosti

Poklon radionica “Kako se zauzeti za sebe”

Tijekom 9. Tjedna psihologije Centar Budi svoj kao i svake godine organizirao je niz radionica na temu osobnog rasta i razvoja. Kako se najveći interes pokazao na radionici vezanoj uz asertivnost, u lipnju smo odlučili organizirati poklon radionicu “Kako se zauzeti za sebe”!

Naime tijekom radionice, a i u našem svakodnevnom savjetodavnom i psihoterapijskom radu, pokazalo se da veliki broj ljudi ima problema sa zauzimanjem za sebe i stavljanjem vlastitih potreba na ljestvicu prioriteta.

Činjenica jest da se asertivnosti učimo od djetinjstva modelirajući važne figure. Ukoliko su poruke i postupci naših modela (najčešće roditelja) bile takve da smo naučili samo gomilati nezadovoljstvo bez iskazivanja istoga ili smo pak otišli u drugu krajnost gdje se uvijek nađemo u konfliktu kada se trebamo zauzeti za sebe, tada bi bilo dobro naučiti kako postati asertivan na adekvatan način za sebe i za druge. Upravo to je tema naše poklon radionice za sve koji se prepoznaju u ovom opisu i/ili žele naučiti nešto novo što će im zasigurno koristiti u svakodnevnom životu.

Mjesto održavanja radionice: Hotel Rebro, konferencijska dvorana, Kišpatićeva 12, Zagreb

Datum i vrijeme: 9. lipnja 2016.g. u 17:30 sati

Predavač: Kristina Bačkonja, dipl. psiholog i NLP trener

Rezervacija mjesta i prijava: kristina@budisvoj.eu

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo