Novosti

Poliklinika Sinteza predstavlja spektakularnu novu uslugu pomlađivanja i revitalizacije kože na 100% prirodan način

Dr. Jeannette Gjurić, direktorica i suvlasnica Poliklinike Sinteza iz Zagreba, predstavila je inovativnu uslugu pomlađivanja i revitalizacije kože na potpuno prirodan način.

Promociju je vodila i moderirala glumica Nataša Janjić, koja je pobornica prirodnih metoda pomlađivanja, a predstavljanju su prisustvovala brojna poznata lica: Nenad Korkut, Nele Kocsis, Nada Abrus, Nera Stipičević, Marija Borić, Nenad Sovilj, Elvira Kranjčar i mnogi drugi.

ANR ili Absolutely natural rejuvenation je nova usluga u Poliklinici Sinteza, koja pomoću biorezonance, PRP tretmana i ekskluzivne, organske kozmetičke linije Dr. Stribor na 100% prirodan način pomlađuje kožu i postiže dugotrajne rezultate u regeneraciji i revitalizaciji kože lica.

Ova metoda učinkovito uklanja bore i nepravilnosti te potiče proizvodnju kolagena na 100% prirodan način. Tretman je namijenjen umornoj i suhoj koži koja je izgubila elastičnost i svima koji žele usporiti proces starenja, a izvrsni rezultati pokazali su se i u korekciji neujednačene pigmentacije kože.

Tretirati se mogu cijelo lice, obrazi, nazolabijalne bore, podočnjaci te vrat i dekolte, gdje je koža posebna tanka i osjetljiva.

“Pri tretmanu se koristimo vrhunskim BICOM aparatom za biorezonancu, koji na tonik za lice prenosi modulirane frekvencije za regeneraciju kože putem specijalnih elektroda. Najbitniji dio tretmana je pomlađivanje vlastitom plazmom PRP (Platelet Rich Plasma). Na taj način koži lica vraća se vitalnost te ona postaje mekša, elastičnija i vidljivo mlađa”, otkrila nam je Dr. Jeannette Gjurić, direktorica Poliklinike Sinteza.

“Upustili smo se u zajednički projekt u kojem smo pokazali kako kombinacija komplementarne medicine i najnovijih estetskih anti-aging tretmana može dati izvrsne rezultate u pomlađivanju i regeneraciji kože lica”, rekao nam je dr. Stribor Marković, jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih stručnjaka na polju fitoterapije i aromaterapije u Hrvatskoj, a i šire.

Dugotrajni učinak ANR metode osigurava se svakodnevnom primjenom tonika Zlato&ruža, Dr. Stribor kozmetike, koji je spoj esencijalne ružine vode i koloidnog zlata. Sto posto prirodni proizvodi za njegu kože Dr. Stribor plod su suradnje Dr. Markovića s Ljekarnama Zagrebačke županije.

Dostupnost: ANR usluga u Poliklinici Sinteza, Folnegovićeva 1/c u Zagrebu, je dostupna odmah, potrebno je samo rezervirati termin na telefon +385 (0)1 5005 970.

Proizvodi Tonik Zlato&ruža, Dr. Stribor kozmetike, dostupni su u ljekarnama diljem Hrvatske ili online, na stranicama Dr. Stribor kozmetike.

Poliklinika & dnevna bolnica Sinteza sastavljena je od tima vrhunskih međunarodno priznatih stručnjaka i educiranog osoblja posvećenog pacijentima, koji koriste najsuvremeniju opremu za ponuđena područja medicinskih specijalnosti. Osnovali su je Dr. Jeannette i Mislav Gjurić te gospodin Branko Tomašić u Zagrebu 2008. godine.

Dr. Jeannette Gjurić je specijalistica anesteziologije, tradicionalne kineske medicine te medicinske estetike i suvlasnica Poliklinike Sinteza. Jeannette Gjurić rođena je 1961. godine u Zagrebu, gdje se i školovala te stekla diplomu na Medicinskom fakultetu 1986. godine. Odmah po završetku studija odlazi u Njemačku gdje nastavlja izobrazbu. Specijalizira anesteziologiju u Nürnbergu, a potom s kolegama osniva privatni centar za dnevnu kirurgiju i terapiju boli u Röthenbachu. Tijekom specijalizacije, u Münchenu započinje izobrazbu iz tradicionalne kineske medicine kod dr. Hempena i prof. Porkerta, svjetski priznatih stručnjaka na tom području i pionira kineske medicine u Europi. Edukaciju potom nastavlja u Švicarskoj, Austriji, Italiji, a u nekoliko navrata i stručnim usavršavanjima u Kini. Specijalizirala se za akupunkturu i terapiju kineskim biljkama kod različitih vrsta bolova, glavobolje, poremećaja u probavnom sustavu, alergija, menstrualnih tegoba, poremećaja spavanja te u pripremama trudnica za porod. Od 2003. godine dr. Gjurić živi i radi u Zagrebu gdje je pokrenula Centar za kinesku medicinu.

Magistar farmacije Dr. Stribor Marković jedan je od najpoznatijih i najcjenjenijih stručnjaka na polju fitoterapije i aromaterapije u Hrvatskoj. Nakon više godina istraživanja i stručnog usavršavanja u Francuskoj, prometnuo se u svojevrsnoga gurua za prirodnu kozmetiku. Sto posto prirodni proizvodi za njegu kože Dr. Stribor plod su suradnje dr. Markovića s Biotekom Zagrebačke županije i Dubravkom Gabrić, višegodišnjom suradnicom. Svi su proizvodi bazirani na visokovrijednim sastojcima prirodnog podrijetla, poput biljnih i eteričnih ulja, a kreirani su na temelju dugogodišnjeg iskustva stečenog savjetovanjem korisnika. Među njegujućim pripravcima su tonici, kreme, biljni booster i serum, za svakoga ponešto ovisno o tipu kože.

Za dodatne informacije:

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo