Novosti

Posjetite 5. Međunarodni Kongres Nutricionista

Pridružite se nutricionistima od 17. do 19. studenog 2017. godine u Hotelu Panorama Zagreb

Svakim danom registrira se sve veći broj kako domaćih tako i inozemnih sudionika, a osim toga ove godine Kongres će oplemeniti i veliki broj eminentnih inozemnih predavača i delegata zbog čega Zagreb kao No. 1 Top destinacija 2017. godine postaje tražena lokacija i logičan izbor.

Kako je Zagreb središte svih promjena u Hrvatskoj pa tako i u pogledu jačanja svijesti građana o pravilnoj prehrani, prevenciji raznih bolesti te sigurnosti i kvaliteti hrane, savršeno se uklapa u koncept i cilj 5. Međunarodnog Kongresa Nutricionista. Krovna tema 5. Međunarodnog Kongresa Nutricionista je „Održiva prehrana kroz sve životne dobi“ te se provlači kroz niz radionica, predavanje te panel raspravu. Širokim spektrom tematskih sekcija Kongresa je poznat po multidisciplinarnosti kroz predavanja iz znanosti o prehrani, nutricionizma u praksi, dijetoterapije, sportske prehrane, zakonodavstva, sigurnosti i kontrole kvalitete hrane, mikronutricije, fitoterapije te enologije i gastronomije.

Osim znanstveno-poslovnog dijela, program Kongresa bogat je i društvenim događanjima u svrhu međusobnog upoznavanja, razmjene iskustava i stvaranje kontakata za budući rad te ćemo slobodno vrijeme imati ispunjeno interaktivnim eno-gastro eventom, edukativnim izletima, a vrhunac zabave je uvijek tradicionalno druženje na Gala večeri.

Sve dodatne informacije o programu Kongresa možete saznati na službenoj stranici, a prijaviti se možete ovdje.

Foto: Promo

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo