Posvetite dan samo sebi u u Wellness centru Orhidelia - Ordinacija.hr

Novosti

Posvetite dan samo sebi u u Wellness centru Orhidelia

Posvetite dan samo sebi u u Wellness centru Orhidelia

U mjesecu ožujku, ili bolje rečeno mjesecu žena, kada je pažnja dodatno usmjerena na žene i njihovu ljepotu i energiju, Terme Olimia odlučile su posebnu pozornost namijeniti nježnijem spolu. U Wellness centru Termalia i Wellnessu Orhidelia, koji već nekoliko godina nosi naziv Naj wellnessa u Sloveniji, pripremili su brojna iznenađenja za žene.

Odaberite saunu, jednu od kućnih masaža i noćno kupanje!

U jedinstvenom Wellnessu Orhidelia, arhitekturnoj poeziji i kolažu luksuznih detalja, na izbor su finske i parne saune, kao i infracrvena sauna. Tu se nalazi i najomiljenija bio sauna Lavana, koja je zapravo kombinacija parno – finske saune s ugodnom temperaturom od 55 do 65 stupnjeva Celzijeva i uz 50 do 60%-tnu vlažnost zraka koji miriše po olimskom ljekovitom bilju.

Posebnost čine najbolji svjetski sauna majstori, ujedno ovogodišnji državni prvaci, kao i uživanje u jedinstvenim sauna programima koji čine pravi melem za dušu. U parnim saunama Terme Olimia posebno preporučaju program s pravom olimskom čokoladom.

U najvećem svijetu sauna u Wellness centru Termalija najomiljenije su japanska i slana sauna, te finska sauna na otvorenom gdje iz vanjskog jacuzzija, a nakon sauniranja, možete uživati u pogledu na zvjezdano nebo.

Nakon sauniranja na red dolazi i masaža. Terme Olimia posebno preporučaju jednu od kućnih masaža Vitae, Olimia ili Amala. Petkom i subotom posebno se ističe noćno klupanje u  Wellness centru Termalija.

U okviru smještajnih paketa naglasak je na paketu Wellness i priroda, istinski olimski wellness »à la carte« doživljaj. Zašto? Jer možete odabrati wellness doživljaj koji će najbolje zadovoljiti vašu potrebu za potpunim opuštanjem.

Doživite Selfness Terme Olimia

Selfness je životni stil i označava prije svega brigu za vlastito zdravlje i dobro osjećanje. Označava korak naprijed od trenutnog opuštanja prema trajnim unutarnjim promjenama. Naglašava ravnotežu na tjelesnom, emocionalnom i duhovnom nivou. U Termama Olimia kao prvoj cjelovitoj selfness destinaciji u Sloveniji, zaposlenicima i gostima nudi se prilika za novi početak ili potpora na tom putu samorazvoja: jutarnje energetske vježbe, opuštanje tijela u vodi, kućni ritual jačanja organizma, meditacije, terapije glasom, zvučne kupke s gongovima, hodanje bosih nogu po posebnoj stazi, odabir vitalnih jela i sl.

Dan za Selfness organiziran je svakog trećeg petka u mjesecu u Wellnessu Orhidelia.

Više informacija potražite na www.terme-olimia.com.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo