Novosti

Potražite sutra novi broj magazina Ordinacija.hr!

Ne propustite ni ovaj mjesec novi broj magazina Ordinacija.hr koji možete od sutra pronaći na svim kioscima za 7 kn uz Večernji list.

U novom broju Ordinacije.hr otkrijte kako naša lijepa voditeljica Nevena Rendeli provodi svoje trudničke dane te kako, unatoč silnim obvezama, uspijeva živjeti zdravim životom koji za nju, između ostaloga, znači aktivan život.

U novome broju naći ćete i sljedeće teme:

Najčešće pogreške u njezi kože – pročitajte što stručnjaci savjetuju i već danas izbjegnite najčešće korake koji štete zdravlju i ljepoti vaše kože.

Gastritis – sve činjenice o gastritisu na jednome mjestu! Zašto se javlja ova neugodna pojava, kako se nositi s njome i postoje li ikakve metode prevencije. Isto tako, pogledajte i kada je vrijeme da se zbog pečenja u želucu javite svome liječniku.

Holistička anatomija – kako otkriti i locirati gdje se zapravo kriju uzroci brojnih bolesti?

Rikula – podsjetite se za što je sve dobra ova biljka, a usput provjerite i jednostavne, zdrave i ukusne recepte poznatih hrvatskih blogerica.

Požurite po svoj primjerak jer je magazin u prodaji samo u subotu u paketu s Večernjim listom. Kako biste bili sigurni da nećete propustiti nijedan broj svoga omiljenoga magazina, pretplatite se, a na vašu će adresu svake subote stizati po jedan od Večernjakovih subotnjih magazina.

Pretplatu možete ugovoriti već danas pozivom na broj 01/5540-999 ili mailom pretplata@vecernji.net.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo