Novosti

Predstavljen Dental centar Poliklinike Bagatin

Na 10. katu Green Gold Towera, s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad Zagreb, nalazi se novi Dental centar Poliklinike Bagatin za pružanje vrhunskih stomatoloških usluga u sklopu kojih se brine o zdravlju zubi i ljepoti vašeg osmijeha.

Na događanje su stigli predstavnici vodećih medija u Hrvatskoj te poznata lica i ambasadorice Poliklinike Ecija Ojdanić, Indira Vladić, Ana Begić Tahiri i Daniela Trbović koja je i vodila cijelo događanje. Uz renomirane kirurge dr. Dinka i Tomicu Bagatin događanju je prisustvovao i počasni gost, ambasador Finske, gospodin Timo Rajakangas, koji je rekao i nekoliko riječi o suradnji Poliklinike Bagatin i finske tvrtke Planmeca, jednog od svjetskih lidera stomatološke opreme, koja ja specijalizirana za visokotehnološka rješenja u dentalnoj medicini i dijagnostici, a koja je Polikliniku Bagatin proglasila referentnim centrom.

U sklopu stomatološkog odjela nudit će se uz usluge opće i estetske stomatologije te usluge iz područja oralne kirurgije i implantologije.

Novoformirani, ali iskusni stomatološki tim stručnjaka Poliklinike Bagatin od sada vam može podariti i ljepši osmijeh te zdrave zube, a sve to uz najkvalitetnije preparate i opremu s naglaskom na vašu sigurnost i dobrobit.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo