Novosti

Predstavljen drugi broj časopisa Aktivni & Zdravi Merkur Osiguranja

Merkur osiguranje predstavilo je drugi broj svog časopisa Aktivni & zdravi, posvećenog zdravoj prehrani i aktivnom životu. Tema ovog broja je „Težina u kojoj se najbolje osjećam“, a kako ju postići objasnili su poznata voditeljica i zagovarateljica balansirane prehrane, Renata Sopek i njezin nutricionist Nenad Bratković.

Poznata osigurateljna kuća Merkur osiguranje u društvu poznate voditeljice, strastvene promotorice zdrave i uravnotežene prehrane, Renate Sopek i njenog nutricionista Nenada Bratkovića, predstavila je drugi broj svog časopisa Aktivni & zdravi. Riječ je o časopisu posvećenom zdravoj prehrani i aktivnom životu, a zamišljen je kao publikacija namijenjena za više od 4000 vjernih Merkurovih klijenata, na čije će adrese stiže dvaput godišnje.

Ohrabrena pozitivnim reakcijama svojih klijenata na prvi broj časopisa, voditeljica marketinga Merkur osiguranja, Tamara Aye poručila je: „Ovaj drugi broj našeg časopisa Aktivni & zdravi je dokaz da smo ozbiljni u našoj namjeri da damo važnost prevenciji i brizi o vlastitom zdravlju što u konačnici vodi ka dužem i kvalitetnijem životu. Kao kuća kćer prvog osiguravatelja u Austriji koji ima preko 217 godina iskustva na području zdravstvenog osiguranja i preventive, naša namjera je raditi na jačanju svijesti o važnosti preventive kod naših klijenata kroz svakodnevnu tjelesnu aktivnost, pravilnu prehranu, ali i brigu o mentalnom zdravlju. Časopis Aktivni & zdravi samo je jedan od koraka u našim nastojanjima i planovima koje imamo za budućnost na području zdravstvene skrbi“.

Predstavljanju drugog broja časopisa Aktivni & zdravi prisustvovali su brojni predstavnici Merkur osiguranja koji su se nakon službenog dijela pridružili Renati i njenom nutricionistu u razgovoru o zdravoj i balansiranoj prehrani.

Ovim časopisom iz Merkura su pokazali kako zaista brinu o svojim klijentima i kako im je cilj ponuditi što je više moguće informacija i korisnih savjeta vezanih za zdravlje, skrb, prevenciju i zdravi stil života. Časopis je rezultat suradnje s Merkurovim austrijskim vlasnikom Merkur Versicherung AG.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo