Predstavljen novi Gym&Fun Prenatal - Ordinacija.hr

Novosti

Predstavljen novi Gym&Fun Prenatal

Nakon dva uspješna priručnika s potpisom Sport Educe i autorice programa Anite Vukušić Crevar, dipl. kinezologinje – prvijenca Gym&Fun i prošlogodišnjeg Gym&Fun Baby – stigao nam je novi Gym&Fun Prenatal namijenjen trudnicama.

Priručnik je odličan saveznik svim budućim mamama u kojem na jednom mjestu mogu pronaći najvažnije stvari koje trebaju učiniti dok čekaju na dolazak svoje bebe. Uz knjižicu tu je i DVD izdanje s prenatalnim vježbama kako bi trudnice ostale fit tijekom perioda trudnoće te se dobro osjećale.

Autorica programa Anita Vukušić Crevar, diplomirani kineziolog naglasila je kako su:

vježbe na DVD-u osmišljene kako bi pomogle trudnicama održavati zdravu tjelesnu težinu, osjećati se bolje, bolje spavati i pripremiti svoje tijelo za porod.

Na predstavljanju su se  naći i neke poznate mame kao što je Marija Bišćan, majka četiri djevojčice, koja nakon četiri trudnoće izgleda fantastično, i to uglavnom zahvaljujući redovnim vježbanjem.

Priručnik Gym&Fun Prenatal odličan je poklon za svaku trudnicu, a može se po cijeni od 49.90 kn naručiti preko web shopa Sport Educe.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo