Predstavljen prvi hrvatski portal za estetsku medicinu - Ordinacija.hr

Novosti

Predstavljen prvi hrvatski portal za estetsku medicinu

Sinoć je u zagrebačkom Velvetu predstavljen prvi hrvatski lifestyle portal za estetsku medicinu i kirurgiju estetica.hr.

Na predstavljanje su došli brojni liječnici, dermatolozi, plastični kirurzi, ali i poznata lica kao što su: Tarik i Lejla Filipović, Nataša Janjić, Larisa Navojec, Anja Šovagović, Natalija Đorđević, Anica Kovač

“Portal nastoji dati odgovore na pitanja i dileme oko sve više probuđene svijesti o produženju mladosti i mladenačkog izgleda. Naše čitatelje informiramo o uslugama u dermatologiji, estetskoj medicini i kirurgiji te o mogućnostima, cijenama i poliklinikama u kojima te usluge mogu realizirati. Pri tome je za vjerodostojnost portala koji piše o jednoj grani medicine jako bitna točnost informacija stoga portal imamo stalne kolumniste, vrhunske liječnike i specijaliste koji nam pomažu u tome. Jako smo zadovoljni što nas prate i podržavaju naši kolumnisti: prof. dr. sc. Mislav Gjurić, jedan od otorinolaringologa svjetskog glasa, naše dvije dermatologinje dr. Nevia Delalle i dr. Željana Bolanča koje su prvenstveno izvrsne poznavateljice i vrsne stručnjakinje kada je u pitanju koža i promjene i problemi vezani uz nju, dr. Mladen Duduković, vrhunski plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg te dr. Nikola Milojević kojem je Britanski list The Daily Express dodijelio titulu najvećeg stručnjaka za botox u Velikoj Britaniji“, izjavila je Tea Batinić Janjuš, osnivačica portal.

Foto: Promo

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo